Sümer"Aydınlık gelecek ülkemizin olacak"

Sümer"Aydınlık gelecek ülkemizin olacak"
Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Orhan Sümer 5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı....



Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Orhan Sümer 5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Adana'nın Kurtuluş Savaşı için farklı bir anlam yüklü olduğunu belirten Sümer, "Kentimiz, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir değere sahiptir" dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığıkurtuluş meşalesi ile tüm yurtta ölümüne bir mücadele başladığını hatırlatan CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, "Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi anlamı taşıyan dayanışma ulusumuzun esaret altında olamayacağını kanıtlamıştır. Bugün, içeride ve dışarıda ulus üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara geçit verilmemelidir" diye konuştu.

Kurtuluş ve kuruluş mücadelesi veren Türk milletinin büyük bir gururla ve onurla anılması, kararlı yaşamlarının örnek alınması gereğini vurgulayan Sümer, "İçerisinde bulunduğumuz olumsuz koşulları bilerek, ileriye yönelik umutlarımızı yitirmeden, kendimize ve halkımıza olan güvenimize inanarak Laik Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmak en büyük görevimiz olmalıdır. Bugünkü durumumuz Ulusal kurtuluşsavaşını verdiğimiz günlerden daha kötü değildir. Aydınlık gelecek, çağdaşyaşam Türkiye'nin olmalıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.