Su Sağlıklı Yaşam Merkezine Hizmete Açıldı

Su Sağlıklı Yaşam Merkezine Hizmete Açıldı
Açılışını Ceyhan Belediye başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye MHP aday adayı Hüseyin Sözlü nün gerçekleştirdiği işyeri sağlıklı yaşam...



Açılışını Ceyhan Belediye başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye MHP aday adayı Hüseyin Sözlü nün gerçekleştirdiği işyeri sağlıklı yaşam alanında insanlarımıza birçok güzellikler katacağı açılışa katılan misafirlerce ifade edildi.

SU SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Atatürk Caddesi Arıplex Arı sineması sokağında hizmete açılan Su sağlıklı yaşam Merkezine ilgi olağanüstü oldu. Sağlıklı yaşam alanında Adana da yaşayan vatandaşlarımızın talebine cevap verecek olan merkez ilgi odağı oldu.

Adana da uzun yıllar gazetecilik yapan Neslihan Öztoprak ın işyeri sahipliğini yaptığı Su sağlıklı yaşam Merkezi nin açılışına Açılışını Ceyhan Belediye başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye MHP aday adayı Hüseyin Sözlü,Adana Çukurova gazeteciler cemiyeti başkanı Cafer Esendemir, HERBALIFE distiribütörü Şule Fenkli (HERBALIFE Türkiye yi yöneten milyonerler tkm.üyesi), Hayrettin Öztosun, Mehmet Kaya, Ahmet Şimşek ve çok sayıda Adana iş dünyasından isim, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini Ceyhan Belediye başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye MHP aday adayı Hüseyin Sözlü, Çukurova gazeteciler cemiyeti başkanı Cafer Esendemir, HERBALIFE distiribütörü Şule Fenkli ve iş yeri sahibi Neslihan Öztoprak ın yaptığı Su sağlıklı yaşam Merkezi meraklılarcada ilgi odağı olurken vatandaşlar büyük alaka gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.