Şölen gibi miting...

Şölen gibi miting...
 Ak Parti Adana Milletvekili adayları Fatih Sultan Mehmet parkında 5 bin kişiyi topladı Şölen gibi miting ADANA ? Ak Parti Adana Milletvekili...


 

Ak Parti Adana Milletvekili adayları Fatih Sultan Mehmet parkında 5 bin kişiyi topladı

 

Şölen gibi miting

 

ADANA ? Ak Parti Adana Milletvekili adaylarının Fatih Sultan Mehmet parkında düzenlenen seçim toplantısı miting meydanlarını aratmadı. Ak Partili Milletvekili adayları ile Belediye Başkanlarının geleceğini duyan yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk ve parti bayraklarıyla parka akın etti. Yaklaşık 5 binin kişinin katıldığı toplantıda seçmenler, ?Başbakan Erdoğan, Türkiye Sizinle Gurur duyuyor ? şeklinde slogan attı.

Özellikle Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Milletvekili Fatoş Gürkan?a sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, müzik eşliğinde miting alanını adeta şölen havasına çevirdi.

Kalabalık topluluk önünde bir konuşma yapan Ömer Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 yılı vizyonunu  sayesinde dünyanın en ileri demokrasilerinde yaşayan vatandaşlar hangi hak ve hürriyetlerden faydalanıyorsa, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da onlardan bir eksiğinin kalmayacağını ifade etti.

 

TÜRKİYE HER ALANDA ÇAĞ ATLADI

Konuşmasında partisinin seçim beyannameleri ve parti programları hakkında bilgi veren Çelik, ''Biz hakkın, hürriyetin, vatandaşın iradesinin egemen olmasının partisiyiz  Biz milletin partisiyiz'' dedi. Çelik, 2023 vizyonu kapsamında Adana'nın da hızlı trene kavuşacağını, kentin en yüksek oranda hizmet alması için çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyledi.

Ak Parti Adana Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon sözcüsü Av. Fatoş Gürkan?da

Türkiye?nin 8.5 yılda her alanda çağ atladığını savundu. Milletin bu yüzden Ak Parti?ye büyük destek verdiğini 12 Haziranda da yine zafer kazanacaklarını söyledi. Konuşmasında hükümetin icraatlarını anlatan Gürkan, muhalefet partilerini de eleştirdi. Seçmenden destek isteyen Gürkan, ?2002 yılından önce yaptıklarını milletin unuttuğunu zannediyorlar. Gördüğünüz gibi savunacakları bir çalışmaları, anlatacakları bir projeleri yok. Biz bunların hepsine rağmen hizmetler ürettik. Ülkeyi kalkındırdık. Bir taraftan da bunlarla ve çetelerle uğraştık. Şeytan taşlamaktan ancak bu kadar tavaf yapabildik. Eksiğimiz olabilir. Ancak eksiklerimizin hepsini tamamlarız. Bundan emin olun. Geleceğimiz için biz bu kağnıyı buraya kadar taşıdık? diye konuştu.

Fatih Sultan Mehmet parkındaki toplantıya Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çalık, Milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.