'Skandalları ortaya çıkınca planı değiştirdiler'

'Skandalları ortaya çıkınca planı değiştirdiler'
Kanal 7'de yayınlanan İskele Sancak programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Millet Vekili Bekir Bozdağ oldu.Bekir Bozdağ, paralecilerin...

Kanal 7'de yayınlanan İskele Sancak programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Millet Vekili Bekir Bozdağ oldu.

Bekir Bozdağ, paralecilerin skandal dinlemerinin ortaya çıkmasının ardından planlarını değiştirdiklerini ve Erdoğan'a daha fazla zarar vermek amaçlı oluşturulan ses kayıtlarını ön plana çekerek yayınladıklarını söyledi.

Bozdağ CHP liderinin ses kayıtlarını grup toplantısında vekillere dinletmesini de ağır bir dille eleştirdi.

İşte Bozdağ'ın o açıklamaları;

''SKANDAL ORTAYA ÇIKINCA, PLANLARI DEĞİŞTİ''

* Bu dinleme kayıtları ortaya çıktıktan sonra Başbakan ile ilgili asılsız kayıtları yayınlamaya başladılar. Hemen planlarını değiştirdiler ve bu asılsız kayıtları öne çektiler.

''KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI AHLAKSIZLIKTIR''

* Kılıçdaroğlu'nun dinleme kayıtlarını grup toplantısında dinletmesi ahlaksızlıktır. Bir siyasi parti ve meclis çatısı altısında bunun yapılması doğru değildir.

''KAYITLAR AÇIK NET BİR MONTAJ''

* Başbakanımızla ilgili ortaya atılan ses kayıtları çok açık net bir montaj bu yapılanlar ahlaksızlıktır. Sayın başbakanımıza kirletme politikası yeni değil, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğu zamanda evini villa diye göstermişlerdi ve buna benzer birçok olay vardı.

Kaynak: Haber7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.