Siyonistler Müslümanları acımasızca katlediyor, kuklalar sessiz!

Siyonistler Müslümanları acımasızca katlediyor, kuklalar sessiz!
Siyonist terör devleti İsrail, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını protesto eden savunmasız Müslümanların üzerine kurşun yağdırırken ne Avrupa devletlerinden ne de İslam dünyasındaki kukla devletlerden ses çıkmıyor.

Terör destekçisi ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı terör devleti İsrail’i iyice kudurttu. Siyonist askerler Gazze ve Kudüs’te Müslümanlara gerçek mermilerle saldırıyor.

ONLARCA ŞEHİT VAR, KUKLALAR SESSİZ!

Sabah saatlerinde ABD’nin skandal kararını protesto etmek isteyen Filistinler Gazze sınırında ve Kudüs-ü Şerif’te toplandılar. Katil İsrail askerleri ateş yakıp kararı protesto eden Filistinli Müslümanlara gerçek mermilerle saldırıyor. Halen devam eden olaylarda son rakamlara göre 25 Müslüman şehit oldu, yüzlerce yaralı var. Dünya ise bu Siyonist katliama karşı sessizliğini koruyor. Batılı devletlerin kuklası olan sözde Müslümanlar devletler de Kudüs ve Gazze’deki katliama kayıtsız kalmaya devam ediyor.

İSRAİL VE ABD’NİN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİ

İslam coğrafyasında ABD ve İsrail’in uydu devleti gibi hareket eden Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) siyonistlerin Kudüs’ü işgal etmesine ve Gazze’deki savunmasız Müslümanları katletmesine gözlerini kapatarak zulme rıza gösteriyor. Halkın hiçbir söz hakkı olmadığı bu kukla devletlerin yöneticileri ABD ve İsrail’in en büyük destekçisi. Türkiye’ye karşı da hasmane bir tutum içerisinde olan bu ülkeler Müslüman dünyasının kalbinde bir ur gibi duruyor.

yeniakit.com.tr

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.