Siyonist köpek zincirini kopardı!

Siyonist köpek zincirini kopardı!
Terörist İsrail Gazze'ye 6 gündür aralıksız sürdürdüğü katliamı dün iyice artırdı. Dünkü saldırılarda 20 aylık bebekten 60 yaşında kadına...


Terörist İsrail Gazze'ye 6 gündür aralıksız sürdürdüğü katliamı dün iyice artırdı. Dünkü saldırılarda 20 aylık bebekten 60 yaşında kadına kadar 21 kişi öldürüldü. Ölenlerin sayısı 91'e, yaralı sayısı da 738'e yükseldi. Ölenlerin 25'i çocuk, 9'u kadın, yaralılardan 16'sı gazeteci ve ilk yardım görevlisi, 270'i çocuk ve kadın.


İsrail'in, Gazze'nin farklı bölgelerinde sivil halkı hedef aldığı saldırılarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 21 kişi öldü, 50'den fazla insan yaralandı. İsrail'in Gazze'nin batısındaki En-Nasr Mahallesi'nde Ed-Delu ailesinin evini hedef aldığı saldırıda, aralarında 5 çocuk, 3 kadının da bulunduğu 9 Filistinli hayatını kaybederken, 21 kişi yaralandı. Aynı mahalleye düzenlenen diğer saldırıda ise aralarında 4 çocuğun olduğu 7 kişi yaralandı.

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin güneyinde, Ez-Zeytun mahallesindeki Azzam Apartmanı'na düzenlediği saldırıda 1'i çocuk, 2'si kadın 4 kişi şehit oldu, 30'dan fazla kişi yaralandı.

İsrail savaş uçaklarının Refah kentine düzenlediği hava saldırılarında 4 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Refah kentinde bir otomobili hedef alması sonucu 3 Filistinli hayatını kaybetti.

Gazze'nin güneyindeki Tel el-Heva Mahallesi'nde de İsrail uçaklarının saldırısına hedef olan bir baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini söyledi. Gazze'nin kuzeyinde bir evi hedef alan saldırıda ise bir çocuk öldü, babası yaralandı. Tel el-Hava bölgesine yönelik düzenlenen başka saldırıda, füzenin basın mensuplarına ait bir aracın yakınına isabet etmesi sonucu, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) sivilleri hedef aldığı saldırıların ardından yaptığı ilk açıklamada, gece boyunca 80'den fazla yeri ''başarıyla vurduğunu'' duyurdu.

1,5 yaşında bebeği de öldürdüler!

Terörist ordusunun Batı Şeria'da Ramallah kentinin güneyinde bulunan Kalandiya kampı yakınlarında Gazze saldırılarını protesto eden göstericilerin üzerine attığı gaz bombasının bir bebeğin ölümüne sebep olduğu bildirildi. Atılan gaz bombasının bir eve isabet ettiği ve 20 aylık bebek Ahmed Necib'in vücudunda derin yanıklara sebep olduğu belirtildi. Bebeğin hastaneye kaldırıldığında durumunun kritik olduğu ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Yahudiler Nablus'ta Cami yaktı

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bir grup ırkçı Yahudi yerleşimci, Ribad camisini ateşe verdi. Caminin kapı ve halılarının yanmasına yol açan yangın, büyümeden söndürüldü. Batı Şeria Yahudi Yerleşimciler Dosyası Sorumlusu Gassan Dauglas, ''Urif Kasabası'ndaki Baraha yerleşim bölgesinde yaşayan bir grup radikal Yahudi yerleşimci, Ribad camisini yakma girişiminde bulundu. Yangın, bölge sakinlerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Caminin kapısı ve girişindeki halılar yandı'' diye konuştu. Görgü tanıkları da, Yahudi yerleşimcilerin cami duvarlarına Araplar ve Müslümanlar aleyhine slogan yazdığını belirtti.

Hamas, İsrail'in savaş gemisini vurdu

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, Gazze sahili açıklarında İsrail'e ait bir savaş gemisini vurduğunu duyurdu. Kassam Tugayları yaptığı yazılı açıklamada, ''Mücahit askerlerimiz 3 füzeyle Gazze sahili açıklarında bir İsrail savaş gemisini vurmuştur'' ifadesini kullandı. Ayrıca işgalci İsrail'in Akabe Körfezi'nde bulunan Eilat kentinde şiddetli patlama sesi duyulduğu bildirildi.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.