Siyasilerden Habervaktim'e büyük destek

Siyasilerden Habervaktim'e büyük destek
Habervaktim’in, İngiltere merkezli DPI adlı örgüt ve bu örgütün kapalı kapılar ardında gerçekleştirdiği toplantılara katılan Ali Bayramoğlu gibi...



Habervaktim’in, İngiltere merkezli DPI adlı örgüt ve bu örgütün kapalı kapılar ardında gerçekleştirdiği toplantılara katılan Ali Bayramoğlu gibi sözde aydınlarla ilgili yayınlarına SP, MHP ve BBP’den de tam destek geldi.

Habervaktim'e konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, DPI türü örgütlerin amaçlarının belli olduğunu ifade ederken, ülkemizde bazı yazarların terör örgütüne edata taşeronluk yaptıklarını söylediler.

SP'Lİ YALMAN: DPI KESİNLİKLE PKK ORGANİZASYONU

SP Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, DPI faaliyetlerinin kesinlikle PKK organizesi olduğunu söyledi. Yalman'ın açıklamaları şöyle:

?DPI programlarının Genel Direktörü Kerim Yıldız başta olmak üzere arkasındaki isimler direk PKK bağlantılı kişiler. Bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum. DPI ve benzeri yapıların uluslararası think tank gibi lanse edilmesi büyük hatadır. Bunların, strateji merkezi veya think tank gibi takdim edilmesi bu tür kirli yapıları kesinlikle aklamaz, gören gözlerden kaçıramaz. Önemli olan kimlerin ne maksatla ne yaptığıdır. Buradaki aktörlerin direk PKK ile sözde Kürdistan Ulusal Konseyi ile bağlantılarının olmadığını düşünmek büyük saflık ve büyük yanlış olur. Durumun bir diğer boyutu, bu tezgaha alet olanlardır. Nasıl olur da muhafazakar gazetelerden ekmek yiyen bazı yazarlar bu oyunun içinde olabilirler. Akıl sır erdiremiyorum?

KURUCU VE YÖNETİCİLERİ TAMAMEN KRİPTO TİPLER

İngiltere ve İrlanda'dan sonra Türkiye'de bir üniversitede yapmayı planladıkları toplantıyı Akit ve Habervaktim haberleri ile bozmuştur. Özetlemek gerekirse;

1-DPI bir PKK kuruluşudur.

2-Kurucu ve yöneticileri tamamen kripto tiplerdir. Bu noktada netlik var.

3- Oyuna getirecekleri kişiler bulabilmektedirler. Üzüntümü ifade ediyorum, yadırgadığımı ifade ediyorum, nasıl alet olunabiliyor bu kirli faaliyetlere.?

HABERVAKTİM'E DESTEK YAĞIYOR

MHP'Lİ ŞANDIR: BÖLÜCÜLÜK BÖLÜCÜLÜKTÜR. YAPANIN SİYASETÇİ, YAZAR, TV'Cİ OLMASI FARK ETMEZ

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, PKK ve yandaşlarının Türkiye'yi parçalamaya ve bölgede ayrı bir devlet kurmaya çalışan uluslararası güçlerin taşeronu olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

?Bunun hiçbir yöneticisini hiçbir unsurunu barışçı ve insani diye kabul etmek mümkün değildir. Türkiye'nin bugün temel sorunu bölücülüktür, bölücülüğün silahlı unsuru PKK, destek verenler de silahsız unsurdur. PKK'ya destek verenlerin hepsi bölücüdür. Bunun köşe yazarı olması, TV'ci olması, siyasetçi olması fark etmez.
Türkiye'yi milletiyle, vatanıyla, devletiyle bölmeyi amaçlayan hiçbir eylemi tasvip edemeyiz.
Bunlarla müzakere etmek gaflet ötesi bir davranış olur, bunlarla mücadele etmek gerekir.
PKK terörü küresel güçlerin bu bölgedeki silahlı taşeronudur, arkasında İngilizler vardır, Amerika vardır, diğer küresel güçler vardır. Maalesef Türkiye'de bazı yazarlar PKK'nın destekçiliğini yapmaktadır, onlar örgütün kalemli taşeronudurlar, milletimizin bunları iyi bilmesi gerekir.?

BBP LİDERİ DESTİCİ: BU KALEMŞORLAR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PSİKOLOJİK AYAĞINI OLUŞTURUYOR

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, PKK'nın silahşorları olduğu gibi kalemşorları da olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

?Bu kalemşorlar terör örgütünün psikolojik ayağını oluşturuyor. Dışarıdan beslenen ulusal medyadaki kalemşorlar, her dönem PKK'yı barış ve demokrasi hareketi gibi gösterme gayreti içersindedirler. Terörün güvenlik boyutları ile mücadele ederken psikolojik boyutları ile de mücadele etmek gerekiyor. Terör uluslararası emperyalist güçlerin maşası olduğu için, bu güçlerin yetiştirdiği beslediği büyüttüğü allayıp pulladığı Türk kamuoyuna güçlü kalemler diye her gün televizyonlarımızda arzı endam eden bu zevat, maalesef kimden emir veya para alıyorlarsa onun kalemşorluğunu sözcülüğünü yapmaya devam ediyorlar. Sizin gibi insanlar bunları deşifre edecek ki millet bunlar dinlemeyecek, ciddiye almayacak. Çünkü bunlar PKK'nın ve emperyalist güçlerin sözcülüğünü yapıyorlar.?

ANAVATAN'DAN DA TAM DESTEK

İŞTE ANADOLU İNSANININ HİSSİYATI

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.