'Şırnak'tan Şehitlerimiz var..'

'Şırnak'tan Şehitlerimiz var..'
Şehitlerimize, Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz..Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın yirmi beş yıl önce yazdığı şiirinden iki dize: "Şehitlerden selam geldi / Savaşan tüm sağlara."

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydın, Adanalı Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak, Balıkesir'li Şehit Yüzbaşı İlker Acar, Osmaniyeli Piyade Uzman Onbaşı Zeki Koç ve ismini sayamadığımız diğer şehitlerimize,

Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

 

26298.jpg

Şehit olan Pilot Yüzbaşı Sığınak'ın Adana'daki evine acı haber ulaştı..

Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi

Şehit komutan terör örgütüne darbe vuran operasyonlar gerçekleştirmişti

adanapost haber portalı ailesi

...

Komplo kurmak, müstekbirlerin tabiatında var…

Evet. İslami bakış açısına göre meselenin izahı şöyle: Komplo kurmak, müstekbirlerin tabiatında vardır. Bu genel geçer bir yasadır. Komplo teorisi başımıza gelen felaketleri izah etmeye yetmez. Tersine bizde olan, ‘milletlerin hastalığıdır.’ Asıl bu hastalık, bize karşı komplo davetiyeleri çıkarmakta, bunu teşvik edip mümkün ve başarılı kılmaktadır. Düşmanımızın bize kurduğu komploya karşı korunmanın yolu, Yüce Allah’ın emrettiği gibi içimizdeki münafıklara ve bizimle aynı rengi taşıyan hemcinslerimize karşı uyanık olmaktır. Sonrada dış düşmanların bize karşı kurduğu tehlikeli tuzağa dikkat etmektir?

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.