Senkronize Yüzme Milli Takımı, Adana'da kampa girdi

Senkronize Yüzme Milli Takımı, Adana'da kampa girdi
 ADANA (AA) - Senkronize Yüzme Milli Takımı, Rusya'nın Kazan kentinde yapılacak 2015 Dünya Su Sporları Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Adana'da...

 

ADANA (AA) - Senkronize Yüzme Milli Takımı, Rusya'nın Kazan kentinde yapılacak 2015 Dünya Su Sporları Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Adana'da kampa girdi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlılar, Rus antrenör Natalya Mashchuk idaresinde, Atatürk Yüzme Havuzu'nda çalışmalara başladı.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mashchuk, tesislerin modern olduğunu, kamp için ideal ve doğru bir kenti tercih ettiklerini, 4 Temmuz'a kadar antrenmanlarını sürdüreceklerini belirtti.

 

Tesis çalışanları ve diğer antrenörlerden destek aldıklarını bildiren Mashchuk, şunları kaydetti:

 

"Havuzun derin olması bizim çalışmalarımızı daha da kolaylaştırıyor. Burada hem görevliler hem de bölge yüzme antrenörleri, çok sıcak kanlı. Kazan'da yapılacak dünya şampiyonasına burada hazırlanıyoruz. Küçükler senkronize milli takımına da burada kamp yaptırmak istiyorum. Çünkü burada çalışma ortamı ve koşullar çok iyi."

 

Takımı ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak da modern tesislerde sporcuları ağırlamaktan mutlu olduklarını vurguladı.

 

Ataşbak, milli sporcular Yağmur Ceylan Demirci, Gökçe Akgün, Defne Bakırcı ve Mısra Gündeş ile bir süre sohbet etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.