Sendika Başkanlarının Müftü Uzun? a Anlamlı Ziyaretti?.

Sendika Başkanlarının Müftü Uzun? a Anlamlı Ziyaretti?.
MEMUR SEN Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN ve beraberinde Diyanet Sen Adana Şube Başkanı Mustafa ÜNALDIile birlikte Seyhan İlçe Müftüsü Halil UZUN?...


MEMUR SEN Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN ve beraberinde Diyanet Sen Adana Şube Başkanı Mustafa ÜNALDIile birlikte Seyhan İlçe Müftüsü Halil UZUN? a ziyarette bulundular.

Memur Sen? in yaptığı hizmetler hakkında bilgiler aktarıldı.Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN konuşmasında ?Memur Sen?in olarak bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz memurlar adına toplu sözleşmenin önemli kazanımlarla mutabakatla sonuçlandı. Toplu sözleşme il taban aylıkta brüt 175, çalışanlarda net 123, emeklilerde net 146 Lira zam gerçekleşti. Emeklilik tazminatının çarpanında % 17 lik bir artış gerçekleşmiştir. Diğer özlük haklarla ilgili olarak gelişmeler var olup, yılda iki defa toplanan Kamu Personeli Danışma Kurulları vasıtasıyla alınmaya devam edilmektedir. Söz konusu Kamu danışma kurulları ile memurlarımızın taleplerini sürekli gündemde tutarak, takipçisi olmaktayız. Çalışanlarının haklarını iyileştirmek gibi görevlerinin olduğunu, bunun yanında değerlerimiz anlamında Ülkemizin ve Milletimizin Milli ve inanç değerlerine, Millete ve Millet İradesine sahip çıkan anlayışla sendikacılık yaptıklarını söyledi.?

Başkan ERDOĞAN konuşmasının devamında ?Samimiyet, hoşgörü içerisinde kamu çalışanlarının şahsında tüm insanlığı kucaklıyoruz.  Seyhan Müftülüğünün de değerler anlamında yaptığı yoğun çalışmaları ilgiyle izlemekte ve hem yararlanan hem de katkı koyan olarak birlikte olmaktayız. Camilerimizde sabah namazında hatimli sabah namazı programı, teheccüd namazı programı, kuran kurslarının sayısındaki artışlar v.s gibi çalışmalar Adana?lılar nezdinde takdir görmektedir.? Diyerek karşılıklı değerlendirmelerini alarak istişarede bulundular.

Adana Seyhan İlçe Müftüsü Halil UZUN? da ?sendikaların milli ve inanç değerleri ölçeğini de göz ardı etmeden çalışmalarında yer vermelerinden  mutlu olduklarını, değerleri ile barışık kuruluşların toplumla kucaklaşmada sıkıntı çekmekip, ülkemizdeki gelişmeye, barış ve huzur ortamınada katkı koyacaklarını? söyledi.Devamen ?Çalışmalarımızın takip edilmesi bizi mutlu eder. Gelişmek için eleştiriye de açık olduklarını belirterek, ziyaretten çok memnun olduğunu bildirerek, başarı dileklerinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.