Mehmet Yürekli, Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’yi ziyaret etti

Mehmet Yürekli, Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’yi ziyaret etti
"Doç. Dr. Hakkı Çiftçi'ye yapılan ziyarette 5 Ocak Milli Mücadele kahramanlarının tarihte ve edebiyatımızdaki yeri hakkında sohbet yapıldı, gazi ve şehitlerimiz şükranla anarak, dua ettik..."

doc-dr-hakki-ciftci.jpg

Selim Elçi: Mehmet Yürekli, Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’yi ziyaret etti.

Ova Yayınları ve adanapost genel yayın yönetmeni Mehmet Yürekli, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakkı Çiftçi’yi ziyaretine ilişkin yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yürekli, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Adanapost Haber sitesi olarak yapılan etkinliklerine 101. yılında da devam ettiklerini belirterek, Türkiye’nin ilk en büyük bayrağını Ulu Camii ve Büyük Saat arasına ikinci defa göndere çektik ve geçen yıl hazırlamış olduğumuz “5 Ocak; Adanalıyık! Bayrağa Sevdalıyık” belgeseli, bu yıl Adana MEB okullarımızda 5 Ocak kutlama programlarında izletildi. Adanapost Haber Sitesi 5 Ocak Kutlamalarını bu yıl okullarda gençlerle birlikte yaptık.

Yürekli, Doç. Dr. Hakkı Çiftçi'ye Adana’nın Kurtuluşunun 100. ve 101’inci Yılı etkinliklerinde belgesel çekimi ve programa verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

69929.jpg

Doç. Dr. Hakkı Çiftçi'ye yapılan ziyarette gazetemiz yazarlarından Songül Kundakçı Cansız, Usta Yazar M. Hayati Özkaya, Fransa Forbac, Alpaslan Türkeş Külliyesi Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özdemir, İlahiyatçı Ahmat Cansız ile 5 Ocak Milli Mücadele kahramanlarının tarihte ve edebiyatımızdaki yeri hakkında sohbet yapıldı, gazi ve şehitlerimiz şükranla anarak, dua ettiklerini söyledi.

Mehmet Yürekli, Doç. Dr. Çiftçi'ye Adana’nın Kurtuluşunun 100. Yılı Anısına; “Milli Mücadele Seçkisi" adlı kitap ile '100 yıl önce, 100 Yıl sonra Adanalının Bayrak Sevdası' temalı tabloyu takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.