Seçimlerin kaderini kadınlar belirleyecek

Seçimlerin kaderini kadınlar belirleyecek
 Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Eğitim Başkanı Beytiye Ekinci, bayan oylarının önemine dikkat çektiSeçimlerin kaderini kadınlar belirleyecekSaadet...

 

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Eğitim Başkanı Beytiye Ekinci, bayan oylarının önemine dikkat çekti

Seçimlerin kaderini kadınlar belirleyecek

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Eğitim Başkanı Beytiye Ekinci, 7 Haziran seçimlerinin kaderini, bayan seçmenlerin belirleyeceğini söyledi. Partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya gelmek için Adana’ya gelen Ekinci, Mahmudiye Külliyesi’nden düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, özellikle son dönemde, kadının siyasetteki yerinin ve öneminin anlaşılmaya başlandığını ifade etti. Medyada, Saadet Partisi’ne, ne de BBP’yeyeterine yer verilmediğini belirten Beytiye Ekinci, birebir, yüz yüze, kapı kapı gezilerek yapılacak çalışmaların Milli İttifak’ı TBMM’ye göndereceğini söyledi. Ekinci, “Diğer partiler gibi hazineden beş kuruş para almış değiliz. Fakat bizim çalışmayı ibadet sayacak fedakar gönüllülerimiz var. Kadın kolları olarak güçlü ve tecrübeli bir teşkilatlı yapıya ve gerekli donanımlara sahibiz’’ dedi.

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Topak ise seçim çalışmalarının kapsamında gittikleri yerlerde, toplumsal değerlerin önemine vurgu yaptıklarını dile getirdi. “İnsanları kıymetli yapan, toplumları medeni yapan değerleridir” diyen Topak, “Bugün eğitim sistemi sayesinde, kendisi için insan yetiştiremeyen tek millet haline geldik.  Yetiştirdiğimiz öğrenciler, tarihinden, inancından kopuk, atalarını küçümseyen, medeniyetinden utanan bir duruma gelmiştir. ‘Yerim, içerim, dilediğimi yaparım’ diyen, ben merkeziyetçi, egoist, hedefsiz yetişmektedir. Daha iyi yemek, daha iyi giyinmek, daha iyi yaşamak gayesi için eğitim almakta,  bu gayeye ulaşmak için her yolu mübah görmektedir. Vatanseverlik, milletseverlik, doğruluk, dürüstlük, iyi ahlaklı olmak gibi erdemli duygular çok gerilerde kalmıştır. Diploması olanlar çoğalmıştır ancak boşanma, intihar, uyuşturucu, içki, fuhuş gibi suçlar hızla artmıştır. Yolsuzluk, rüşvet, partizanlık, adam kayırma, haksızlık ve hukuksuzluk almış başını gitmiştir” dedi. Toplantıda, Bölge Sorumlusu Nazan Dinçaslan ve BBP Kadın Kolları İl Başkanı Gülsüm Durhasan’da hazır bulundu.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.