Sarkozy'ye çocuk istismarı suçlaması

Sarkozy'ye çocuk istismarı suçlaması
Geçtiğimiz hafta Fransa'nın Laveur şehrinde bir kreşi ziyaret eden Nicoals Sarkozy'ye çocukların ailelerinden şok suçlama geldi. Aileler, Sarkozy'yi çocuklarını...




Geçtiğimiz hafta Fransa'nın Laveur şehrinde bir kreşi ziyaret eden Nicoals Sarkozy'ye çocukların ailelerinden şok suçlama geldi. Aileler, Sarkozy'yi çocuklarını seçim malzemesi yapmakla suçladı.

Partisi UMP'ye üye Belediye Başkanı Bernard Carayon'un daveti üzerine Laveur şehrine giden Nicolas Sarkozy'nin kreş ziyareti tepki topladı.

Öğrenci Veli ve Öğretmenler Fedarasyonu'ndan (FVPE) yapılan açıklamada ailelerin olaydan habersiz olduğunun altı çizilirken, kendilerine sadece cumhurbaşkanın geleceğini fakat hiçbir şekilde çocuklarına bayraklı ve sloganlı karşılama yaptırılacağına dair bir haberin verilmediği belirtildi.

Aileler de yaptıkları açıklamada ''Cumhurbaşkanını herkes görmek ister ama çocuklarımızın bir nesne gibi kullanılmasını kabul etmiyoruz.'' tepkisini gösterdi.

Kreş müdürü Eric Tournier de ziyaretin öğle tatilinde gerçekleştiğini belirterek, kreş yönetimini ilgilendiren herhangi bir durumun olmadığını belirtti.

Nicolas Sarkozy, 7 Şubat'ta Laveur şehrini ziyaret etmiş; Tard kreşine uğrayan Sarkozy'yi çocuklar çığlık atarak ve Fransa bayraklarını sallayarak karşılamıştı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.