Şampiyonluk kemerini aldı sağlık sponsoruna koştu?

Şampiyonluk kemerini aldı sağlık sponsoruna koştu?
WMC Avrupa şampiyonluk kemerini elinde bulunduran dünya şampiyonu milli sporcu Ramazan Çiçek, İskoçlu rakibi Brian Totty ile karşı karşıya geldiği Muaythai...


WMC Avrupa şampiyonluk kemerini elinde bulunduran dünya şampiyonu milli sporcu Ramazan Çiçek, İskoçlu rakibi Brian Totty ile karşı karşıya geldiği Muaythai Dünya Kemer Şampiyonasında kazandığı kemeri, sağlık sponsoru Özel Adana Avrupa Hosptal Genel Koordinatörü Erkan Ölmez'in beline taktı.

Antalya?da düzenlenen WMC (Dünya Muaythai Konseyi) unvan müsabakaları ile Türkiye?de ilk olma özelliği taşıyan Muaythai Dünya Kemer Şampiyonasına, dünya şampiyonu milli sporcu Ramazan Çiçek?in de aralarında bulunduğu 8?i Türk toplam 16 sporcu katıldı.

Bu müsabakada İskoçlu rakibi Brian Totty ile karşı karşıya gelen Ramazan Çiçek rakibini alt ederek, WMC-ISKA kemerinin sahibi olmayı başardı. Çiçek bu başarısının ardından sağlık sponsoru Avrupa Hospital Grup Hastaneleri Genel Koordinatörü Erkan Ölmez'i makamında ziyaret ederek, desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Elde ettiği başarıların yanı sıra sahibi olduğu spor merkezinde milli takıma sporcu yetiştiren Ramazan Çiçek, ziyareti sırasında kazandığı kemeri Erkan Ölmez'in beline takarak, teşekkür etti.

Avrupa Hospital Grup Hastaneleri Genel Koordinatörü Erkan Ölmez ise, ?Ramazan kardeşimiz Türkiye?nin gururu. Yapmış olduğu müsabakada biz onu sonuna kadar destekledik ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz? diye konuştu.

ADANA (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.