Şampiyon Mehmet Adil İkiz Ortaokulu..

Şampiyon Mehmet Adil İkiz Ortaokulu..
Badmintonda Kız ve Erkeklerde 9 Yıldır İl Birincisi Olan Mehmet Adil İkiz Ortaokulu kazandı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Gençler Badminton İl Birinciliği” tamamlandı.

Adana Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen “Okullararası Yıldız Badminton Müsabakaları” na toplam 64 okul katıldı. Müsabakalar sonunda bir konuşma yapan Badminton Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Kendilerine destek olan , tesislerini açan Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi  yöneticileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti. 

Karşılaşmalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır, Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Nuri ve Zeki Has Ortokulu Müdürü Ertunç Tansuğ ,Oğuzhan Ortaokul Müdürü Hüseyin Tuncer, TOKİ Köprülü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bekir Tavşan, Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Oğuz Uyanık, Şehit Yunus Uğur Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Halil İbrahim Karani , Spor Uzmanı Yusuf Güngördü ve Ömer Faruk Yazıcı tarafından verildi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren  okullar şöyle:

Yıldız Kızlar: Mehmet Adil İkiz Ortaokulu ,Şehit Yunus Uğur Ortaokulu, Nuri ve Zeki Has Ortaokulu,Oğuzhan Ortaokulu

Yıldız Erkekler: Mehmet Adil İkiz Ortaokulu  TOKİ Köprülü Ortaokulu, Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu , Şehit Yunus Uğur Ortaokulu

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum