Saadet lideri Kamalak: Mümkün değil?

Saadet lideri Kamalak: Mümkün değil?
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, seçim çalışmalarını sürdürüyor... Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim dışımızdaki...



Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, seçim çalışmalarını sürdürüyor...

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bizim dışımızdaki partilerin terörü durdurması ve ülkemizin diğer problemlerini çözmesi mümkün değildir" dedi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine gelen Kamalak, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Durdu Çapar'ın ailesini ziyaret etti ve başsağlığı diledi. Şehit ailesinin acısını yürekten paylaştığını belirten Kamalak, "Acımız gerçekten çok büyük. Bu soruna Türkiye olarak bir çözüm bulmak zorundayız. Ülkenin birliği, milletin dirliği için devletimizin bu sorunu çözmesi gerekiyor. Duamız, temennimiz bu acı son olsun. Bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz; şehidimizin annesiyle, babasıyla, Göksunumuzla, Kahramanmaraşımızla, tüm milletimizle yürekten paylaşıyoruz" diye konuştu.


Kamalak, partisinin Göksun ilçe başkanlığını ziyaretinde,
Saadet Partisi dışındaki partilerin terörü durdurmasının ve Türkiye'nin diğer problemlerini çözmesinin mümkün olmadığını ileri sürdü. 12 Haziran'daki seçimin, Türkiye, İslam alemi ve dünya için çok önemli olduğunu dile getiren Kamalak, şunları söyledi:

"Biraz önce şehidimizin ailesini ziyaret ettik. Bu tür acıların bir daha yaşanmaması için Türkiye'nin gerçekten köklü bir tedbir almaya ihtiyacı vardır. Bizim kanaatimize göre, bizim dışımızdaki partilerin terörü durdurması ve ülkemizin diğer problemlerini çözmesi mümkün değildir. Bu partilerin gittikleri istikamet yanlıştır, uyguladıkları program yanlıştır. İktidar ve muhalefet partilerinin çözüm üretici hiçbir formülleri yok. Şimdi sormak isterim; mevcut iktidar işbaşına geldiği zaman mı terör olayları daha yoğundu, şimdi mi daha yoğun? Hiç şüphesiz ki şimdi daha şiddetlidir, daha yoğundur. Halbuki mevcut iktidar dokuz yıldan bu yana tek başına iktidardır. Anayasayı değiştirecek güçle iktidardır. Diğer partilere baktığımızda onlar da iktidar partisinden farksızdır; çözüm üretici hiçbir formülleri yoktur. Yaptıkları iş sadece birbirleriyle kavga etmektir. Bu durum ülkemize zaman kaybettirmektedir."


Kamalak, Türkiye'nin birliğinin tehdit altında olduğunu, iktisadi bağımsızlığını koruyamayan bir ülkenin siyasi bağımsızlığını sürdürmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Türkiye'nin iktisadi bağımsızlığının da, siyasi bağımsızlığının da milli görüş sayesinde gerçekleşeceğini savunan Kamalak, Göksun Ulu Cami Parkı'ndaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.