Polis uyarıyor vatandaş hala uyuyor!

Polis uyarıyor vatandaş hala uyuyor!
Müdürlüğü ve il Emniyet Müdürlükleri sık sık vatandaşları bu dolandırıcılara karşı uyarmasına rağmen bazı dikkatsiz vatandaşlar dalandırılmaya...



Müdürlüğü ve il Emniyet Müdürlükleri sık sık vatandaşları bu dolandırıcılara karşı uyarmasına rağmen bazı dikkatsiz vatandaşlar dalandırılmaya devam ediyor.

Abdullah Biçer'in haberi

Mersin Asayiş şube Müdürü Dr. Serdar Özlü bu dalandırıcılara karşı biz emniyet olarak gerek basın yayın kuruluşları arayıcığıyla, gerek düzenlediğimiz vatandaşı bilgilendirme toplantılarında konuyu sürekli dündeme getiriyoruz dedi.

Son dönemde yaygınlaşan cep telefonu dolandırıcılığının önüne geçmek isteyen Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonlarına mesaj göndererek vatandaşları uyarıyor. Buna rağmen, polisten uyarı mesajı aldığı gün dolandırılan insan sayısı şaşırtıyor.


Emniyet Genel Müdürlüğü, zaman zaman cep telefonlarına mesaj göndererek, kendisini polis, asker, savcı gibi tanıtıp, kontör ya da para isteyenlere karşı vatandaşları uyarıyor.
www.asayis.pol.tr adresinden cep telefonlarına dün gönderilen mesajda da benzer bir uyarı yapıldı. SMS mesajında şu uyarı yer aldı: "Sizi arayarak veya mesaj göndererek çeşitli hediyeler kazandığınızı bildirenleri aramayınız, kredi kartı veya kişisel bilgilerinizi vermeyiniz."

Emniyetin bu çabasına rağmen, dolandırıcılar kandıracak insan bulmakta zorlanmıyor.


HABER 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.