PKK'nın eşcinsel bombacısı

PKK'nın eşcinsel bombacısı
 Nevruz'u kana bulamaya çalışırken İstanbul polisinin başarılı çalışması sonucu 13 kilo patlayıcı ile Bayrampaşa'da yakalanan Musa Kod adlı...


 

Nevruz'u kana bulamaya çalışırken İstanbul polisinin başarılı çalışması sonucu 13 kilo patlayıcı ile Bayrampaşa'da yakalanan Musa Kod adlı terörist E.Ş.'nin günler süren takibinde şok bilgiler elde edildiği öğrenildi. Örgütün iğrenç yüzünü ortaya koyan bu şok bilgilere Akit ulaştı.?

İstanbul polisi E.Ş.'yi günler süren takibin ardından İstanbul Bayrampaşa'da Nevruz'u kana bulamaya çalışırken 13 kilo patlayıcı ile yakalamıştı. Elde edilen bilgilere göre, Musa kod adlı terörist E.Ş., PKK'ya molotofçu olarak katıldı. Ama kısa sürece çok sayıda banka ve okula attığı molotoflarda büyük oranda mal ve can kaybı oluştuğu için şehir eylemciliğinden kırsal kadroya aday olarak gösterildi. E.Ş., 2005'te Kandil'e giderek molotofçuluktan silahlı kadroya terfi etti. Şehirde Musa kod ismini kullanan terörist E.Ş., PKK kamplarında ?Hebat' kod adıyla biliniyordu.

EŞCİNSEL BARINDAKİ PKK'LI


Akit'ten Fatih Akkaya'nın haberine göre, İstanbul polisinin adım adım takip ettiği teröristin eşcinsel olduğu anlaşıldı. Teröristin yapılan üst aramasında 1400 dolar ve bir miktar Türk lirası ele geçirildi. E.Ş. İstanbul'da 2 Mart günü örgüt tarafından eylemde kullanmak üzere kendisine verilen paranın bir kısmıyla önce erotik shopta alışveriş yaptı, ardından Taksim'in ara sokaklarında bulunan ve eşcinsellere ait olduğu tespit edilen iki ayrı eve gitti ve uzunca bir süre buradan çıkmadı.

TAKİPTE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK: ?AÇIK ALANDA EŞCİNSEL İLİŞKİ?

Teröristi adım adım izleyen takip timleri Bayrampaşa'daki bombayı ele geçirene kadar şok üstüne şok yaşadı. 2 Mart günü erotik shopa, oradan eşcinsel genelevine giden terörist E,Ş., ertesi gün de anlaştığı bir eşcinsel ile otogar yakınındaki açık alanda ilişkiye girdi.

BOMBACININ BAYIK'LA İLİŞKİSİ

Sorgusu sonucunda E.Ş.'nin, Kandil'de PKK elebaşlarından Cemil Bayık'ın yakın korumalığını yaptığı; Bayık'la aralarında eşcinsel ilişki olduğu anlaşıldı. Bayık-E.Ş. arasındaki eşcinsel ilişkinin şahitlerinin infaz edildiği, ancak Kandil dedikodularla karıştığı ifade ediliyor.

ÇAREYİ İSTANBUL'A GÖNDERMEKTE BULMUŞ


Bayık'ın, aralarındaki eşcinsel birliktelik örgüt içinde kulaktan kulağa yayılınca E.Ş.'yi canlı bomba olarak İstanbul'a gönderildiği öğrenildi. Bayık'ın gizli aşkı hakkında ifade veren sanıkların ?Böylece olayın üstü örtülmüş ve Cemil Bayık ismini temizlemiş oldu. (Musa) Hebat'ın dağda Bayık için özel türküler söylediğini herkes bilir? dedikleri öğrenildi.

EŞCİNSEL BOMBACI DTP TABANLI


Dava dosyası kapsamında Musa kod adlı E.Ş.'nin babasının da bilgilerine başvuruldu. E.Ş.'nin babasının, oğlunu İstanbul'a çalışmak için gönderdiğini, ancak DTP içerisinde faaliyet gösterdiğini öğrenince oğlunun örgüt tarafından kullanılacağını düşünerek bunu önlemek için defalarca İstanbul'a, daha sonra da Zaho'ya gidip geldiğini söylediği öğrenildi.

KOCAELİ'NDE DE BOMBA ARAMIŞ

Canlı bomba E.Ş.'nin eylem hazırlıkları ile ilgili ayrıntılar da mahkeme dosyasına yansıdı. E.Ş. eylem gününden önce İstanbul'dan Kocaeli'ne giderek, boş bir arazide uzun uzun aramalar yaptı, fakat bir şey bulamayarak İstanbul'a geri döndü. Durumdan şüphelenen polis, detaylı araştırma için Kocaeli'nde de özel bir ekip kurdu ve şok bir ayrıntıya daha ulaştı. Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçeleri arasında kalan bu arazide daha önce 7 Ağustos 2011 ve 16 Eylül 2011 tarihinde iki kez belediye işçileri tarafından yüklü miktarda A-4 patlayıcı bulunmuştu. E.Ş.'nin Kocaeli'nde aradığı bombalar kendisinden önce ortaya çıkarıldığı için teröristin buradan eli boş döndüğü anlaşıldı.

Fatih Akkaya / Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.