PKK toplantısında ne konuştular?

PKK toplantısında ne konuştular?
 Ali Bayramoğlu, Ergun Babahan, Hasan Cemal gibi isimler PKK ile bağını deşifre ettiğimiz İngiltere merkezli DPI adlı örgütün, geçtiğimiz hafta...


 

Ali Bayramoğlu, Ergun Babahan, Hasan Cemal gibi isimler PKK ile bağını deşifre ettiğimiz İngiltere merkezli DPI adlı örgütün, geçtiğimiz hafta bugün gerçekleştirdiği gizli toplantısında neler konuştuklarını bugün de açıklayamadılar; teröristlerin saldırısı sonucu 3 Mehmetçiğin şehit düşmesini görmezden geldiler.

 

Bu isimler, DPI'nın internet sitesinde toplantıyla ilgili açıklamanın yer aldığını ileri sürerek, olayın üstünü kapatmak istemişlerdi.

Toplantının üzerinden 8 gün geçti.. Ancak DPI sitesinde toplantının içeriğiyle ilgili bir açıklama yapmış değil.

Kamuoyu katılımcılardan, toplantıda neler konuşulduğunu açıklamalarını bekliyor.

PKK'ya karşı operasyonların durdurulması gerektiğini savunurken, terör örgütünü adeta ?kendini savunmak zorunda kalan bir yapı? gibi gösteren ve TSK'nın PKK operasyonlarını durdurmadığı müddetçe çatışmaların bitmeyeceğini, bunun da normal olduğunu dillendiren bu liberal yazarların, dün teröristlerin saldırısı sonucu 3 Mehmetçiğin şehit düşmesiyle ilgili değerlendirmeleri de merak ediliyor.

Fakat bu isimlerin gündemlerinde bugün de çok farklı konular vardı?

ALİ BAYRAMOĞLU
Ali Bayramoğlu'nun Yeni Şafak'taki bugünkü yazısının konusu ?Türkiye'nin yolu? idi.

Bayramoğlu yazısında, ne DPI toplantısına değindi ne de 3 şehide?

HASAN CEMAL
Milliyet'teki yazısında Hasan Cemal, bugün de Türkiye'nin asker sorununu masaya yatırırken, gizli toplantısına katıldıkları DPI'nın terör örgütü PKK ile bağına ve toplantıda neler konuştuklarına değinmedi?

ERGUN BABAHAN
Star Yazarı Ergun Babahan'ın gündeminde de DPI ve 3 şehit yoktu. Babahan, asker-sivil ilişkisini irdelerken, Gürsel Tekin'in istifasını değerlendirdi.

Babahan, ne DPI toplantısı ve neler konuşulduğuna ne de dünkü PKK saldırısı ve sonucunda 3 Mehmetçiğin şehit düşmesine değindi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.