PKK inleri kilise gibi..

PKK inleri kilise gibi..
 PKK'lı teröristlerin inlerinde çekilmiş yeni fotoğraflarına ulaşıldı. Bu fotoğraflarda teröristlerin yataklarının başlarında Meryem Ana resimlerinin...


 

PKK'lı teröristlerin inlerinde çekilmiş yeni fotoğraflarına ulaşıldı. Bu fotoğraflarda teröristlerin yataklarının başlarında Meryem Ana resimlerinin yer aldığı görülüyor.

Kürt kökenli halkı İslam dininden koparma çabası içinde olduğu bilinen terör örgütünün dağda Hıristiyanlık propagandası yaptığına dair yeni kanıtlara ulaşıldı. Bunlar PKK'lı kadın teröristlerin yeni kamp fotoğrafları. Ve bu fotoğraflar öncekilerden çok ama çok farklı.

Yeni Akit'ten Furkan Altınok'un ulaştığı fotoğraflarda, Güneydoğu'da ?imam?-ları katleden, bazı illerde ?kilise? açılmasını isteyen, ?Kürtlerin dini Zerdüştlük? diyen dağdaki PKK'lıların başuçlarında teröristbaşı Öcalan'ın yanı sıra Hz. Meryem resimlerinin asılı olduğu görülüyor.


ÖCALAN AVUKATLARINDAN ÇIKTI


Edinilen bilgilere göre, bu şok fotoğraflar, son KCK operasyonunda tutuklanan Öcalan avukatlarından çıktı.


Daha önce basında, PKK kamplarında teröristlere verilen eğitimlerde; İslam, Hz. Muhammed ve Kur'an kötülenirken, Zerdüştlük ve Hıristiyanlığın yüceltildiğini gösteren pek çok bilgi, belge ve ses kaydı yayınlanmıştı. ?Sivil Cuma Namazı? adı altında vatandaşlar arasında etnik ve dini ayrımcılık oluşturmaya çalışan terör örgütü PKK'nın, Van, Diyarbakır ve Mardin gibi kentlerde düzenlediği bazı etkinliklerde de, örgüt kadrolarına ve sempatizan kitleye yönelik ücretsiz İncil'in yanı sıra, üzerinde ?Kurtuluş İncil'dedir? ibaresi yer alan ve Hıristiyanlık propagandası içeren CD'ler dağıttığı belirlenmişti.


DOMUZLA BESLENİYORLAR


Güneydoğu'da ?imam?ları katleden, bazı illerde ?kilise? açılmasını isteyen, ?Kürtlerin dini Zerdüştlük? diyen, son olarak Şırnak Cizre'de İmam-Hatipli öğrencileri cayır cayır yakmaya çalışan PKK'lıların dağda domuzla beslendikleri orta çıkmıştı.


KCK EĞİTİMLERİNDE İSLÂM'A HAKARET


Son olarak KCK soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçen dokümanlarda da, örgütün verdiği eğitimlerde İslam dinine hakaretler edildiği görülmüştü.


PAPAZLA SAMİMİ POZ


Bilindiği gibi; daha önce Papa II. Jean Paul'e bir mektup yazarak, ?Aziz Peder, Hıristiyanlığa çok yakınım. Sizin şahsınıza ve dininize duyduğum saygı benim savaşımın ve düşüncelerimin merkezindedir? diyen PKK elebaşı Öcalan'ın, Ermeni bir papazla samimi fotoğrafları ortaya çıkmıştı.


Yeni Akit'in ulaştığı daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bu şok fotoğrafta PKK lideri Öcalan ile örgütün diğer üst düzey yöneticilerinin Ermeni papazla samimi görüntüleri dikkat çekiyor. Bu fotoğraf, Akit'in 1 Haziran 2011 tarihli manşetinde kullanılmıştı. Papazla fotoğrafı ortaya çıkan Öcalan, 2004 yılında yaptığı bir açıklamada, kendisini Hazreti İsa ile özdeşleştirdiğini belirterek, ?PKK başlangıçta 12 kişiydi? ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz ocak ayında Amerikan The New York Times gazetesine Meryem Ana posterleri altında poz veren PKK'lı kadın terörist fotoğrafıyla PKK'nın, üyelerine Hıristiyanlık propagandası yaptığı belirlenmişti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.