Pedallar Madalya İçin Çevrildi

Pedallar Madalya İçin Çevrildi
Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı sporcusu Turgay Germen 2 Nisan günü katıldığı Büyükçekmece’de düzenlenen Dağ Bisikleti Yarışı’nda 2.’lik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Manavgat Dağ Bisikleti Maraton ve XCM Yarışları’na katılan Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı sporcularından Serdar Anıl Depe 2., Turgay Germen 35+ kategorisinde 1. ve Deniz Kılıç da elit erkekler kategorisinde 1. olmayı başardı.

Akrepler Havuza Damga Vurdu

Geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Yüzme Şampiyonası Final Yarışları’na Antalyasporlu yüzücüler damga vurdu.

1-2 Nisan günlerinde Çanakkale’de düzenlenen Anadolu Yıldızları Yüzme Şampiyonası Final Yarışları’na katılan Antalyasporlu yüzücüler Yasin Efe Yöntem ve Batuhan Özcan, 50 metre ile 100 metre finallerinde 4 altın madalyayı kazanarak, birincilik kürsüne çıkan isimler oldu. Ayrıca Antalyasporlu yüzücüler kendi yaşlarında da Türkiye’nin en iyi sprinteleri oldu.

“ARKA ARKAYA BAŞARILI SONUÇLAR ALDIK”

Toplamda 5 altın madalya ve totalde 103 puan kazanan Antalya İl Karması’nda Antalyasporlu yüzücülerin 4 altın ve1 bronz madalyayla toplamda 45 puan almalarını değerlendiren Antalyaspor Yüzme ve Sutopu Şube Sorumlusu Alp Özel, “Yüzme-Sutopu Genel Koordinatörümüz Mustafa Tuncer ve Yüzme Başantrenörümüz Haluk Okur’un Antalya’ya gelerek Antalyaspor’da göreve başlaması, Antalyaspor Kulübü’nün  yüzmede  arka arkaya başarılı sonuçlar almasını sağladı.Çok iyi bir altyapıyla, gelecek Antalyasporlu yüzücülerin”dedi.


“AMACIMIZ MİLLİ TAKIM”

Yüzme Başantrenörü Haluk Okur ise şunları söyledi: “Sporcu yetiştirme odaklı modern antrenman programlarıylayarışlara hazırlanan yüzücüler hergün 2 saat antrenman yapıyor. Alttan gelen yüzücülerimizle önümüzdeki yıllarda da Türk Milli Takımı’na sporcular vermek istiyoruz.Tüm gayretimiz bu yönde”şeklinde konuştu. Başarıyı elde eden yüzücülerden Yasın Efe Yöntem demodern ve farklı antrenman teknikleriyle yüzme tekniği ve kondisyon antrenmanlarının başarıyı getirdiğini belirtti.

Korumalı Futbolda Bol Gollü Maç

Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Korumalı Futbol 2. Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Korumalı Futbol Takımı da, ligin ikinci maçında konuk olduğu Konya Selçuklar takımını 32-6 yenerek ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Maç boyunca hem hücumda hem de defansta rakibine karşı üstün oynayan Antalyaspor Korumalı Futbol Takımı  ilk yarıyı 16-6, maçı da 32-6 kazanarak grubunda ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maçta takımımıza yeni katılan Gürkan Aksoy ve Bircan Türkmen ve Ozan Çağlar Kılıç etkili koşularıyla defans takımından ise Gürkan Doğru, Burak Karaçor ve İbrahim Erçoban başarılı performansları ile öne çıkan oyuncular oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.