Pamuk?un "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

Pamuk?un "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
Kasım Pamuk: ?30 Ağustos Zaferi, İstiklal mücadelemizi taçlandıran en önemli simgedir.? 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınlayan...

Kasım Pamuk: ?30 Ağustos Zaferi, İstiklal mücadelemizi taçlandıran en önemli simgedir.?

 

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınlayan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk:

 

?30 Ağustos Zaferi milletimizin İstiklal mücadelesini taçlandıran en önemli simgesidir. Necip milletimizin tarihe düştüğü önemli bir not olan bu zafer bizi millet egemenliğine dayalı yeni bir devlete kavuşturmuştur.

 

Milletimiz her zaman birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişimi bertaraf etmiştir. 30 Ağustos?ta kendisine reva görülen esareti reddederek, şanlı zaferlerine bir yenisini daha eklemiştir.

 

30 Ağustos Zaferi aziz milletimizin bayramı  ve hepimiz için bir iftihar vesilesidir.

Bugün temel hedefimiz, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha da güçlendirmektir. AK Parti olarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerliyoruz.

 

Türkiye, bölgesel bir güç ve istikrar unsuru olarak, bölgesel ve küresel barışa önemli katkılar sağlamaktadır. Bugün de kardeşliğimize kasteden tüm tehditlerin üstesinden geleceğiz ve aydınlık bir geleceğe kavuşacağız, İnşaallah.

 

İnanıyorum ki, bize bu zaferi kazandıran ruh ve şuur, her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bugün muasır medeniyetleri aşma hedefine her zamankinden çok daha yakınız. Bu vesile ile aziz milletimizin güçlü ordulara karşı elde ettiği büyük zaferimizin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.?

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.