Özlü, ?Şehrimizi daha ileri seviyelere götüreceğiz?

Özlü, ?Şehrimizi daha ileri seviyelere götüreceğiz?
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ümit Özlü, önceliğinin partisini Adana?da birinci parti yapmak olduğunu vurguladı.?Şehrimizi daha ileri seviyelere götüreceğiz? ADANA-...


Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ümit Özlü, önceliğinin partisini Adana?da birinci parti yapmak olduğunu vurguladı.

?Şehrimizi daha ileri seviyelere götüreceğiz?

 

ADANA- Ak Parti Adana Milletvekili aday adayı Sanayici İş Adamı Ümit Özlü, Adanalılara hizmet etmek için çalışacağını söyledi. Adana'yı daha ileri seviyelere götürmek istediğini belirten Özlü, seçimlerde vatandaşlardan destek beklediğini belirtti.

Yaptığı yazılı açıklamada, mevcut büyümeyi daha ileri seviyeler taşımak için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değinen Özlü, Ülkesi ve Milleti için elinden geleni hizmeti yapacağını dile getirdi. ?12 Haziran'da AK Parti'yi Adana'da yine birinci parti yapmak önceliğimizdir? diyen Ümit Özlü, açıklamasında şunları kaydetti:

" Partimizin menfaatleri her şeyden önce gelmektedir. Kentimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum. Seçilsem de seçilmesem de kentimizin sıkıntılarını yakından bilen birisi olarak elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Kamuoyunun takdirini kazanmak için mesailerimizi daha da artırarak devam edeceğiz. Her zaman teşkilat üyelerimizin yanında olduğumu tekrar etmek istiyorum. Onlar bu yolda bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Bize olan sevgiye layık olup, gösterilen ilgiyi de karşılıksız bırakmayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.