?Özdemir Yemekçilik bu kez de AK Parti mensuplarına yemek verdi?

?Özdemir Yemekçilik bu kez de AK Parti mensuplarına yemek verdi?
ADANA ? Mobilyacılar sitesinde faaliyet gösteren Özdemir Yemekçilik bu kez Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) mensuplarına yemek verdi. Oldukça samimi...



ADANA ? Mobilyacılar sitesinde faaliyet gösteren Özdemir Yemekçilik bu kez Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) mensuplarına yemek verdi. Oldukça samimi bir hava içerisinde geçen yemekte partililere ev sahipliği yeri sahibi Esma Özdemir yaptı. Özdemir, ?Kapımız tüm partililere açık. Ülkemizin yaşadığımız şehrin geleceğine yön veren siyasetçiler bizim için çok değerlidir. Her kesi, her kesimi, iş yerimiz de ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyarız? dedi.

Yemeğe AK Parti Sarıçam ilçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Yılmaz, İl Gençlik kolları Hukuk işler komisyon Başkanı Kubilay Gündüz, Çukurova ilçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Doğru, Mahalle Başkanları Funda Giriş, Mustafa Uslu ve çok sayıda parti üyesi hazır bulundu.

Özdemir yemekçiliğin davetinden oldukça mutluluk duyduklarını söyleyen AK Partililerde, bu tür organizasyonların partide birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiğini ve ilişkileri güçlendirdiğini söylediler. Yemeğin ardından birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştirmesi ve ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde çözüm önerileri alışverişinde bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.