Özdemir, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı

Özdemir, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı
5 Haziran Çarşamba gününü Perşembe'ye bağlayan gece Miraç Kandili'nin idrak edeceğiz inşallah.İsra ve Miraç mucizesinin, Yüce Allah'ın sonsuz kudretinin...



5 Haziran Çarşamba gününü Perşembe'ye bağlayan gece Miraç Kandili'nin idrak edeceğiz inşallah.

İsra ve Miraç mucizesinin, Yüce Allah'ın sonsuz kudretinin eserlerini göstermek için Hazreti Peygambere yaptırılan mukaddes bir yolculuğu, manevi yükselişi ve huzur-u ilahiye kabul edilişini ifade eden Mi?raç mucizesi, bir taraftan Yüce Yaratıcının kudretinin bir tezahürü, diğer taraftan Hazreti Muhammed'in nail olduğu ilahi bir lütuftur.
Beş vakit namazın farz kılındığını bu gece, Bakara Suresi'nin son 2 ayetinin nazil olduğu ve Allah'a ortak koşmayanların bağışlanacağı müjdesinin verildiği mübarek bir gecedir.Bu geceler bizlere kendimize gelme, kendimizi yenileme, ümitsizlikten kurtulma, geleceğe ümitle bakma fırsat ve imkanı vermektedir. Bu fırsatları ganimet bilerek lehimize çevirmeli, geçmişteki hata ve kusurlarımızdan dolayı tövbe ve istiğfar etmeli, pişmanlık gözyaşları dökmeli, dünyada olup biten kötülüklerin son bulması, akan kan ve gözyaşlarının dinmesi için O'na dua etmeliyiz.

Bu vesileyle tüm dostlarımınMiraç Kandili'ni en içten duygularla kutluyor, yapacağımız dua ve niyazlarımızın kabul görmesini,

Müslümanların, birlik ve beraberliğine, milletimizin ve bütün insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ve niyaz ediyorum.


Sait ÖZDEMİR

Eğitimci-Yazar-Uzman Psikolojik Danışman

www.saitozdemir.net

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.