?Ortaokullararası Yıldız Erkeklerde Futbol İl Birinciliği" Tamamlandı

?Ortaokullararası  Yıldız Erkeklerde Futbol İl Birinciliği" Tamamlandı
Adana  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü?nün ortaklaşa yürüttükleri ?Ortaokullararası  Yıldız...

Adana  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü?nün ortaklaşa yürüttükleri ?Ortaokullararası  Yıldız Erkeklerde Futbol İl Birinciliği" tamamlandı.

Gündüz Tekin Onay tesislerinde yapılan Okullararası Yıldız erkekler Futbol karışılaşmalarına toplam 80 okul katıldı. Hayli çekişmeli gecen müsabakalar sonucunda  final karşılaşmasınıCeyhan Pamukeli Ortaokulu ile Nuri Zeki Has  Ortaokulu yaptı.Pamukeli Ortaokulu,Nuri Zeki Has Ortaokulunu 4-1  yenerekturnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada birinci olan Ceyhan Pamukeli Ortaokuluna Okul Müdürü Ahmet Kaya,ikinci olan Nuri Zeki Has  Ortaokuluna Müdür Yardımcısı Zafer Oğuz,üçüncü olan Nuri Zeki Has Ortaokul Müdürü Ertunç Tansuğ ile dördüncü olan Dedekorkut Ortaokuluna Müdür Yardımcısı İbrahim Kılıç tarafından verildi.

Bu arada, dereceye giren takımlar, ?Okullararası Yıldız Erkekler Türkiye Grup Birinciliği?nde Adana?yı temsil edecekler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.