Ortadoğuda yaklaşan felakete dikkat!..

Ortadoğuda yaklaşan felakete dikkat!..
Katar Ortadoğuda şimdiye kadar Türkiyeyi destekleyen, korkmadan işbirliği yapan, askeri üs kurmamıza müsaade eden, maddi ve finans kaynaklarıyla Türkiye' nin yanında olan tek devlettir.

Türkiye' nin yükselişinin önü kesilmek ve hatta yapılabilirse parçalanmak istenmektedir. ABD, İsrail ve İngiliz insiyatifli üst akıl, bizi her yönden sıkıştırıp güçsüz hale getirmeyi istediği gibi, Ortadoğudaki müslüman ülkeler bloğunu da birbiriyle kavgalı ve parçalanmış görmek istemektedir. Türkiyenin rehberliğinde bir Ortadoğu, askeri ve siyasi yönleriyle güçlenecek ve hain üst akılın oluşturmak istediği dünya hegemonyasında ciddi bir engel teşkil edecektir. Geleceği gören hain üst akıl, ülkemizi ve Ortadoğuyu felakete sevketmek için, hem yerli ve hem de harici işbirlikçilerini de kullanarak, bu devletleri parça parça ve sömürüye elverişli kılmak için, oyun içinde oyun oynamaktadırlar. 
Katarla ilgili oynanan bu oyuna da çok dikkat etmeli, yalnız bırakmamalı ve düşmanlara fırsat verecek taktik hatalardan kaçındırmalıyız. Bu bizim tarihi ve stratejik yönden en önemli görevlerimizdendir. 
İktidarıyla muhalefetiyle, bu oyun karşısında güçlü bir ittifak oluşturmalı ve Katarı güçlendirmeliyiz. Saygılarımızla!..


Mehmet Yaman

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum