'Ortadoğu Dörtlüsü' de teröristlere destek verdi!

'Ortadoğu Dörtlüsü' de teröristlere destek verdi!
Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, AB, Rusya, BM ve ABD'den oluşan Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair ile görüştü. Cumhurbaşkanı Peres,...



Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, AB, Rusya, BM ve ABD'den oluşan Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair ile görüştü. Cumhurbaşkanı Peres, Cumhurbaşkanlığı sarayında Tony Blair'i kabulünde yaptığı açıklamada, ''Uluslararası topluluğun İsrail'e kendini savunma hakkından dolayı verdiği destek için teşekkür ediyorum, özellikle Ortadoğu Dörtlüsü'ne'' dedi. Peres ayrıca, Gazze'ye yapılan operasyonun amacının İsrail'in güneyine yapılan roket saldırılarını sonlandırmak olduğunu ileri sürerek, İsrail'in toprak fethetmek gibi hiçbir hırsı ve amacının olmadığını iddia etti.

Peres, ''Operasyonla tek amacımız vatandaşlarımıza atılan füzeleri durdurmaktır'' diye konuştu.

Sanki mağdur İsrail!

Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair ise, ''Umarım önümüzdeki günlerde ateşkes sağlanır ve Gazze'den İsrail vatandaşlarına atılan roket saldırıları sona erer. Bu, Gazze'de sıkıntı çeken halka da yardımcı olur'' dedi. Blair ayrıca, ''Mısır, Katar, ABD ve Birleşmiş Milletler'in tamamı ateşkes için çalışmakta ve umuyorum bu çalışmalar bölgede yapıcı bir barış için adım oluşturur'' değerlendirmesini yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.