?Orman Bölgede iş makinesi operatörleri ile tanışma, moral ve motivasyon toplantısı..?

?Orman Bölgede iş makinesi operatörleri ile tanışma, moral ve motivasyon toplantısı..?
Hedef: Yüksek Moral ve Motivasyon İle İş Verimini ArttırmakAdana Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan iş makinesi operatörleri ile tanışma, moral ve...



Hedef: Yüksek Moral ve Motivasyon İle İş Verimini Arttırmak

Adana Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan iş makinesi operatörleri ile tanışma, moral ve motivasyon toplantısı yapıldı.

7. Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda 29.04.2013 günü saat 15.00 de yapılan toplantıya Bölge Müdürü Abdurrahman Acer başta olmak üzere Bölge Müdür Yardımcısı Y.Yaman Sağlam, Makine İkmal Şube Müdürü D.Bilal Akkuş, İlgili Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve tüm iş makineleri operatörleri katıldı.

Makine İkmal Şube Müdürü D.Bilal Akkuş?un açılış konuşması ve iş makinelerinin çalışması ile ilgili kısa bilgi aktarımından sonra Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer operatörlere hitap ederek; ? Daha önce Makine İkmal Şube Müdürlüğü yapmış birisi olarak iş makinesi operatörlerinin sorunlarını çok iyi bildiğini, iş makinelerinin etkin ve verimli çalışmasının önemli olduğunu, vardiyalı çalışma sistemi ile günlük çalışma saatinin yükseltilerek bu makinelerden daha fazla yararlanılması gerektiğini, en az arıza ile en çok işin yapılması konusunda azami gayretin gösterilmesini, bunu başarmak için operatörlere her türlü desteğin verileceğini ve tüm operatörlerin bu konuda kendilerine güvenmelerini? ifade etti.

Toplantıda ayrıca operatörler ile tek tek tanışılarak kullandıkları iş makinesi ve çalışma şartları ile ilgili sorunları hakkında kısa bilgiler alındı. Bölge Müdürü Abdurrahman Acer konuşmasına, makinesine kendi aracı gibi iyi bakan ve günlük çalışma süresini vardiyalı olmak üzere en az 7 şer saatten 14 saate çıkaran operatörlere Teşekkür Belgesi ve sürpriz hediyeler verileceğini ekledi.

Bölge Müdür Yardımcısı Y.Yaman Sağlam?ın konu ile ilgili dilek ve temennilerinden sonra kazasız bir yıl dileği ile toplantıya son verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.