Ömer Refika Halıcılar İlkokulundan Yabancı Ortaklara Muhteşem Tanıtım

Ömer Refika Halıcılar İlkokulundan Yabancı Ortaklara Muhteşem Tanıtım
Adananın yüreğir ilçesinde bulunan Ömer Refika Halıcılar İlkokulunu temsilen bir  grup öğretmen Avrupa Birliği Comenius çevreci Projesi C.A.R.E...



Adananın yüreğir ilçesinde bulunan Ömer Refika Halıcılar İlkokulunu temsilen bir  grup öğretmen Avrupa Birliği Comenius çevreci Projesi C.A.R.E (Care Act and Respect for Earth) kapsamında Çek Cumhuriyetine gitti.

Polonya,Çek Cumhuriyeti,Letonya,Romanya ve Türkiyenin ortak olduğu projede,öğrencilere çevre bilinci verilerek İngilizce öğrenmeleri amaçlanıyor.

Ziyaretin Nedeni Çek Cumhuriyetinde yapılan çalışmalar ve ortak uygulamaları yerinde görmek ve Ülkemiz eğitim sisteminin ve kültürünün en iyi şekilde tanıtılması. Gelen tüm ziyaretçilere Çek Cumhuriyetinin sosyal,tarihi,kültürel ve geleneksel dokusu tanıtıldı ,kurumlar gezildi.Eğitimcilerin tecrübeleri paylaşıldı.Proje için Adanayı temsilen giden okul Müdürü Mehmet Akif Özdemir ve proje koordinatorü  Semra Sayan hem Adanayı hem de ülkemizi kusursuz bir şekilde temsil etti.Yapılan sunumda özellikle Adananın tanıtımına hayran kaldılar ve sunumlarımızı ayakta alkışladılar ve daha önce Türkiye hakkında oluşmuş olan önyargılarının yanlışlığının farkına vardılar.Proje kapsamında gelecek yıl yabancı konuklar Adanada ağırlanacaktır.


M.Akif ÖZDEMİR
Okul Müdürü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.