Oltu taşı sektörünün sorunları ele alındı

Oltu taşı sektörünün sorunları ele alındı
 ?Oltutaşı Sektörü Değer Zinciri Analizi? çalışması 09 Ocak 2014 tarihinde KUDAKA ajans toplantı salonunda yapılan toplantı ile sektör temsilcilerinin...


 

?Oltutaşı Sektörü Değer Zinciri Analizi? çalışması 09 Ocak 2014 tarihinde KUDAKA ajans toplantı salonunda yapılan toplantı ile sektör temsilcilerinin görüşüne sunularak nihai haline getirildi.

KUDAKA tarafından sektör temsilcileri ile koordinasyon içerisinde hazırlanan ve taşın çıkarılmasından ürün olarak tezgahta satılmasına kadar geçen sürecin her aşamasında yaşanan problemleri ve çözüm önerilerini ele alan ?Oltu taşı Sektörü Değer Zinciri Analizi? çalışması 09 Ocak 2014 tarihinde Ajans toplantı salonunda yapılan toplantı ile sektör temsilcilerinin görüşüne sunularak nihai haline getirildi.

Oltu?da ve Taşhan?da faaliyet gösteren Oltu taşı sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda; analiz kapsamında belirlenen ?Oltu taşının hammadde olarak temini, işlenerek ürün haline getirilmesi, satış ve pazarlama? aşamalarının sorunları ve müdahale alanları ele alındı. Ayrıca Ajansın mali destek programları hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı toplantıda, Şubat ayında Almanya?da gerçekleştirilecek olan mücevher fuarına sektör temsilcilerinin katılımı konusunda bilgilendirme yapıldı.?Oltu taşı Sektörü Değer Zinciri Analizi? çalışması katılımcı görüşlerine göre düzeltildikten sonra nihai hale getirilerek Ajans internet sitesinden duyurulacak ve kitapçık haline getirilerek kamuoyu ile paylaşılacak.

ERZURUM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.