Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları Tamamlandı

Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları Tamamlandı
 13 Okulun Katıldığı İl Birinciliğinde Ramazanoğlu Ortaokulu Şampiyon OlduAdana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim...


 

13 Okulun Katıldığı İl Birinciliğinde Ramazanoğlu Ortaokulu Şampiyon Oldu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri “Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Birinciliği” sona erdi. Turnuva sonunda tüm rakiplerini yenmeyi başaran Ramazanoğlu Ortaokulu şampiyon oldu.

Gündüz Tekin Onay Tesislerinde gerçekleştirilen ve 13 okulun katıldığı turnuvada bazı okulların iyi hazırlanmasına rağmen, bazı okulların kız sporcularının futbolla yeni tanıştıkları dikkati çekti. Buna rağmen kız futbolcuların kazanmak için gösterdikleri mücadele dikkati çekti.

İl şampiyonu olan Ramazanoğlu Ortaokulu, tarihi ve yeri daha sonra belirlenecek olan “Türkiye Okullararası Yıldız Kızlar Grup Birinciliği’nde Adana’yı temsil edecek.

-Dereceye Giren Okullar Ve Ödül Verenler Kimler?-

Turnuvada dereceye giren okullara ödüllerini Ramazanoğlu Ortaokulu Müdürü İbrahim Daşkın, Türkiye Futbol Federasyonu eğiticisi Osman Öngen, Karakuyu Köyü Muhtarı Cafer Akbulut, 125. Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Birant Özdestici  verdiler.

Müsabakalarda Ramazanoğlu Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Recep Birsin Özen, üçüncülüğü Karakuyu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, dördüncülüğü ise 125. Yıl Ortaokulu elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.