Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler 8 Top Pool Bilardo İl Birinciliği Tamamlandı

Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler 8 Top Pool Bilardo İl Birinciliği Tamamlandı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler 8 Top Pool Bilardo İl Birinciliği” tamamlandı.

bilardo.-1jpg.jpg

Müsabakalara 6 okuldan 16 kız ve erkek sporcu katıldı. 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler 8 Top Pool Bilardo İl Birinciliği” tamamlandı.

Akademi Bilardo Salonunda gerçekleştirilen  “Okullar arası Yıldız Kız ve Erkekler Bilardo İl Birinciliği Müsabakaları’na 6 Okuldan 16 sporcu katıldı.

 

bilardo.-2jpg.jpg

Bilardonun bu yıl okul sporlarına dahil edilmesinden duyduğu memnuniyet dile getiren Bilardo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Akif Güvenmez,

8 top pool Bilardo, matematik, fizik, geometri ve psikoloji dörtgeninin sergilendiği bir spor dalı. İnşallah genç nesil bilardoyu akademik şekilde öğrenip 4-6 Mayıs tarihleri arasından 'da yapılacak olan 8 Top Pool Türkiye Şampiyonasına gidecek olan  kız ve erkelerde başarı elde ederek madalya ile ilimize döneceğiz. " diye konuştu.

 

bilardo.1-jpg.jpg

Çekişmeli geçen müsabakalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Bilardo  Federasyonu Adana İl Temsilcisi Akif Güvenmez ve  dereceye giren okulların yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri ve hakemler tarafından verildi.

 

bilardo.-3jpg.jpg

-Kimler Dereceye Girdi?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

Yıldız Kızlar: Adana Anadolu Lisesinden Dilanur Karagöz birinci, Ayşe Nisa Esen ikinci, Nehir Kaya üçüncü, Suna Kuyucu dördüncü

 

bilardo-002.jpg

Yıldız Erkekler: Emre Can Helvacı Pozantı Türkan İrfan Akgün Çok Programlı Lisesi  birinci, Caner Yeni Zafer Sabancı Anadolu Lisesi  ikinci, Buğra Davdav  Şehit ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü,Turan Dönmez Zafer Sabancı Anadolu Lisesi  dördüncü, Metin Halis Pozantı Türkan İrfan Akgün Çok Programlı Lisesi  beşinci, Batuhan Kalkan  Adana Anadolu Lisesi altıncı

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.