Oda aidatlarının geçikme cezalarına af

Oda aidatlarının geçikme cezalarına af
 Halk arasında "Torba Yasa" olarak adlandırılan ve ağırlıklı olarak Kamu alacaklarına kolaylıklar getiren 6111 Sayılı Kanun, Resmi Gazetenin 25.02.2011...


 

Halk arasında "Torba Yasa" olarak adlandırılan ve ağırlıklı olarak Kamu alacaklarına kolaylıklar getiren 6111 Sayılı Kanun, Resmi Gazetenin 25.02.2011 tarih ve 27857 sayılı mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlülüğe girmiştir.

 

Buna göre; Kanunun yayınlandığı tarihe kadar Oda ve Borsalara ödenmesi gerektiği halde ödenmemiş olan aidat borçları asıllarının tamamının 6 ay içerisinde (02.09.2011 tarihi mesai bitimine kadar) ödenmesi halinde, bu borçlardan doğan gecikme zamları üyelerden tahsil edilmeyerek silinecektir.

 

Üyelerimiz, aidat ödemelerini nakit veya kredi kartı ile Odamız veznelerine yaparak aftan faydalanabilirler. Kanun gereği, kısmi yapılan aidat ödemeleri af kapsamı dışında olup, aidat asılları ile birlikte gecikme zamları da tahsil edilecektir.

 

Çeşitli nedenlerle aidat borçlarını ödeyememiş ve gecikme zamlarıyla borcu birikmiş olan üyelerimizin, söz konusu yasal düzenlemeden faydalanarak gecikmiş aidat borçlarının tamamını ödemeleri kendi menfaatlerine olacak, bu sayede gerek gecikme zammı gerekse mevzuatın getirdiği diğer yaptırımlardan kurtulabileceklerdir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.