O kadar beğendi ki dayanamadı tekrar istedi

O kadar beğendi ki dayanamadı tekrar istedi
Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun gösteri sonrası bize son bir ikramınız olacak mı? sözü sanatçıları ve salondakileri kahkahaya boğdu. Davutoğlu...


Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun gösteri sonrası bize son bir ikramınız olacak mı? sözü sanatçıları ve salondakileri kahkahaya boğdu. Davutoğlu ve salondakilerin ayakta alkışladığı sanatçılar isteği kırmayarak yerine getirdi.

 

O kadar beğendi ki dayanamadı tekrar istedi Haberinin Videosu

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 6.Büyükelçiler Konferansı'na katılmak için geldiği Mersin'de Devlet Opera ve Balesi'nin (MDOB) Kültür Merkezi'nde sahnelediği 'Seslerle Anadolu' gösterisini izledi.

Programa; Bakan Davutoğlu, Mersin Valisi Hüsan Basri Güzeloğlu ile büyükelçilerin eşleri katıldı. Programda, MDOB sanatçıları ülkenin çeşitli yörelerine ait eserleri sundu. Bakan Davutoğlu ve beraberindekiler programın sonunda sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

SON İSTEĞİ SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Yaklaşık 1 saat süren etkinlik sonrası sahneye çıkan Bakan Davutoğlu, sanatçılarla tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Sanatçıların yoğun bir çalışma sonrası kendilerini ihya ettiğini belirten Davutoğlu, "Çok özel bir ar akşam yaşattınız. Ülkemizin her her köşesinden o kadar güzel eserler sundunuz ki her türkünüzle, şarkınızla, folklorunuzla bizi aldınız oralara götürdünüz. Karadeniz'den Urfaya, Silifke'den Bordum'a her hissi yaşadık. Bizlere güzel bir iz bıraktınız. Allah muhabbetinizi tebessümünüzü eksik etmesin." diye konuştu.

Bakan Davutoğlu'nun sahneden ayrılırken 'Bize son bir ikramınız olacak mı?' sözü sanatçılar ve salondakileri kahkahaya boğdu. Sanatçılar, Davutoğlu'nun isteğini kırmayarak yerine getirdi.

 Haber 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.