?O engeli insanlar bizim insanlarımız?

?O engeli insanlar bizim insanlarımız?
Engeliler sevindirildiADANA ? AK Parti Adana İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) Başkanlığı Yumurtalık ilçesinde ihtiyaç sahibi üç...



Engeliler sevindirildi

ADANA ? AK Parti Adana İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) Başkanlığı Yumurtalık ilçesinde ihtiyaç sahibi üç vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Hayır sahibi vatandaşların ihtiyacı olan engellilere dağıtılmak üzere hediye ettiği sandalyeler dün Yumurtalık ilçesinde teslim edildi.

Teslim törenine AK parti İl EKM Başkanı Mehmet Ali Özmansur, Seyhan ve Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat ile Yumurtalık ilçe Başkanı Süleyman Keskin katıldı.

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan engellilerin mutlu olduğu törende bir konuşma yapan İl EKM Başkanı Mehmet Ali Özmansur, engelli vatandaşlara, sahip çıkılması gerektiğini hatırlatarak, ?O engeli insanlar bizim insanlarımız? dedi. Özmansur, bu konuda duyarlı davranarak yardımlarını esirgemeyen hayırsever iş adamlarına da teşekkür ederken, ?Bizler toplum olarak engelli kardeşlerimize yardım elini uzatmak zorundayız. Gücümüzün yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz? ifadesini kullandı.

ENGELLİ OLMAK KİŞİNİN TERCİHİ DEĞİLDİR

Hükümetin özellikle engelli vatandaşlara çok önem verdiğini belirten Seyhan ve Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat? da ?Engelli olmak, kişinin kendi tercihi değildir. Gücü olan insanların bu konuya duyarlılık göstermesi sonucu birçok engelli kardeşimiz bugün tekerlekli sandalyelerine kavuştu ve kavuşmaya devam edecektir? diye konuştu.

Evlerinde tekerlekli sandalyelerini teslim alan Turgut Cikiç, Rahime Kolsuz ve Mahmut Şahin ile yakınları da başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve İl Sosyal Hizmetler Başkanı Ayşegül Çalık?a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.