Mustafa Yürekli: Referandum Kritik Kavşak

Mustafa Yürekli: Referandum Kritik Kavşak
Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yürekli, Cumhurbaşkanlığı Referandumu için ''Kritik Kavşak'' dedi.

Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Evetçilerin de hayırcıların da göremediği ve anlayamadığı gerçeği açıkça söyleyeyim..''  dedi.

Mustafa Yürekli, Facebook'taki sayfasında ''Her sonu gelen sistem, kendi sonunu dünyanın sonu olarak görür ve kendisiyle birlikte her şeyi yok etmek için sonradan intihar anlamına geldiği söylenecek bir hamle yapar. Ve bu hamle, genellikle onun sonunu hızlandırmaktan başka bir işlev de görmez.'' diyerek önce genel bir değerlendirme yaptı.

Sonra da Cumhurbaşkanlığı Referandumu için ''İşte referandumla şimdi böyle bir kritik kavşağa gelmiş bulunuyoruz. Bu tarih şartlarından milletimizi selametle çıkarabilecek tek sistem hakikat medeniyetidir; Batıcı sistemler, bunalım, çatışma, parçalanma, ihanet ve yokoluş getirecektir; dünya sistemine ve Batıya boyun eğişle hiç bir sorun çözülemez ve tarih sınavı verilemez.'' değerlendirmesini yapan Mustafa Yürekli, evet ya da hayır demenin günümüz koşullarında taşıdığı anlamını söyledi:

''Evet ya da hayır demek sistemin çöküşünü durdurmayacak, hızlandıracak.. Evet çıkarsa, bu çöküş hızı kontrol altına alınamaz ama yıkanlar yapma sorumluluğu duyup hakikat medeniyetine yönelişte erken davranabilirler. Hayırcılar, toplumu enkazın altında bırakırlar.''

Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yürekli, Cumhurbaşkanlığı Referandumu için ''Kritik kavşaktayız. Milletimizin bilmesi gereken gerçek budur. Gece gündüz bu anlatılmalıdır.'' dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.