Mustafa Yürekli: 'Devlet ve millet ‘evet’, dünya güçleri ve statükocular ‘hayır’ için çalışıyor…'

Mustafa Yürekli: 'Devlet ve millet ‘evet’, dünya güçleri ve statükocular ‘hayır’ için çalışıyor…'
Mustafa Yürekli Sosyal Medya Hesabından: 'Devlet ve millet 'evet, dünya güçleri ve statükocular 'hayır' için çalışıyor ve sonunda dünya güçleri ve statükocular devlete / millete uyacaktır…'dedi.

'Bunun anlamı şudur: Kırk satırcılar kaybedecek. Kırk katırcıların kazanması ise zafer değildir.

Benim akıl fukarası kardeşim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ''Bir partinin başkanı tarafsız olamaz. Bizim milletvekillerinin yemininde de tarafsızlık yoktur, öyle bir şey üzerine yemin etmeyiz çünkü her birimiz partinin üyesiyiz. Ama Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorunda" demiş.. Hakikate taraf olacaksın hakikate… Ve adalete. Senin tarafsızlık dediğin bal gibi statükoculuk, dünya güçlerine uşaklık yani.

Almanya her yıl 10 bin çocuğu Hristiyanlaştırıp Türkiye düşmanlığı aşılıyor. ''Çocuklarınıza Alman devleti olarak el koyuyoruz." denilince hiç zorunuza gitmesin.. Devletimiz de çocuklarımızı Batılılaştırmaya çalışıyor, İslam düşmanlığı aşılıyor. Ailelerinden alınan ve Müslümanlığı unutturulmaya çalışılan çocuklarımıza sistemli asimilasyon uygulandı.. Üniversitelerde ve okullarda hala pozitivist, materyalist, pragmatist ve hedonist eğitim veriliyor..

Bu eğitim sistemiyle, hakikate bilincini açık tutacak, gelişen dünya şartlarına ayak uyduracak, ülkesine ve dünyaya değer katacak nesiller yetiştirmek imkânsız. Batı değirmeni daha kaç kuşağı üğütecek?'dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.