Müjdat Gezen ÇARK ETTİ

Müjdat Gezen ÇARK ETTİ
Seçim öncesi katıldığı bir programda Başbakan Erdoğan ve AK Parti'ye oy verenlere açıkça hakaret eden Gezen, seçim sonrası çark etti.Başbakan Erdoğan...



Seçim öncesi katıldığı bir programda Başbakan Erdoğan ve AK Parti'ye oy verenlere açıkça hakaret eden Gezen, seçim sonrası çark etti.

Başbakan Erdoğan yüzde 50'lik seçim zaferi sonrası yaptığı balkon konuşmasında 'Şimdi zaman hesaplaşma değil, helalleşme zamanı' sözleri gereği açtığı 17 davdan vazgeçmişti. Sadece CHP vekili Oktay Ekşi ve Müjdat Gezan hakkında açtığı davaları geri çekmemişti. Bu kararın gerekçesi olarak da , Erdoğan'ın kendisine,ailesine ve AK Parti seçmenine karşı yapılan hakaretlere karşı gösterdiği aşırı hassasiyet ileri sürülmüştü.
Başbakan Erdoğan'ın kararının ardından Müjdat Gezen ilk kez konuştu. Gezen, yüzde 50'lik oy oranının da etkisiyle olsa gerek Başbakan Erdoğan ve millete hakaret etmediğini söyledi. 4 gündür bel fıtığı teşhisiyle tedavi gören ve dün taburcu edilen Gezen, şöyle dedi:

"Başbakan'a aptal diyecek kadar aptal değilim. Ben, Başbakan'ın istediği sanatçı tipi değilim. Başbakan'a kırgınlığım yok. O davadan beraat edeceğim. Çünkü içtihat diye bir şey var. Aziz Nesin 'Türk insanının yüzde 60'ı aptal' dedi. Ben demedim. Demiş olsam eğer içtihada göre yine beraat edeceğim" dedi...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.