Müezzinoğlu'ndan 'koltukları sarsın' çağrısı

Müezzinoğlu'ndan 'koltukları sarsın' çağrısı
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Sizi ayrıştıranların koltuklarını ve makamlarını sarsın ki Edirne kazansın, birlik ve beraberliğimiz kazansın...


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Sizi ayrıştıranların koltuklarını ve makamlarını sarsın ki Edirne kazansın, birlik ve beraberliğimiz kazansın ve gelecekte o medeniyet yolculuğunu hep birlikte yapalım'' dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Edirneli Aktif Girişimciler Derneği'nin açılışında yaptığı konuşmada, Edirne'de en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek ortak hedefler doğrultusunda hareket etmenin önemini vurguladı.

''Biz birbirimizi severek güçlü olabiliriz'' diyen Müezzinoğlu, ''Birbirimize değer vererek, kenetlenerek, güçlü olabiliriz. Ufak kusurları suçlu gibi göstererek değil, artılarımızı ön plana çıkararak ve tek başına çok başarılı olmak yerine hep birlikte güçlü bir başarı yolculuğunu yapmamız lazım. Birlik ve beraberliği merkeze alan, çatışmayı değil, kaynaşmayı, itmeyi değil, kucaklamayı, kindarlığı değil, sevgiyi, hoşgörüyü, barışı ön planda tutan bir anlayışla biz Edirne'yi yine bölgenin merkezi olmaya taşıyabiliriz'' şeklinde konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, Edirne'nin girişimcilik ruhuna ve girişimcilik ruhunun kazanımlarına ihtiyacı olduğunu belitti.

Edirne'de çok basit nedenlerle fitne üretmeye çalışan bir yapı olduğunu anlatan Müezzinoğlu, ''Edirne'ye ilk geldiğim günden beri çok basit nedenlerle fitne üretmeye çalışan bir yapı var. Ama şunu net söylüyorum. O fitne üretmek isteyenler veya üretenler kendi adlarına başarılı oluyorlar. Kendi adlarına kazanımlarını veya imkanlarını bir noktada koruyorlar veya geliştiriyorlar. Sizi ayrıştıranların koltuklarını ve makamlarını sarsın ki Edirne kazansın, birlik ve beraberliğimiz kazansın ve gelecekte o medeniyet yolculuğunu hep birlikte yapalım''diye konuştu.

Edirne Valisi Hasan Duruer de Edirne'yi geçmişte olduğu gibi, gelecekte de parlak günlerin beklediğini belirtti.

Edirne'de girişimcilere ihtiyaç olduğunu ifade eden Duruer, ''İnşallah temenni ederiz ki adında olduğu gibi aktif girişimciler de bu ada layık olarak hizmetler yaparlar'' diye konuştu.

Edirneli Aktif Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Esra Akgün Yılmaz da girişimcilerin, hayallerini gerçeğe dönüştürme cesareti olan kişiler olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından derneğin hizmet binasının açılışı yapıldı.

Kaynak: AA, haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.