Müezzinoğlu: 'Yan gelip yatarak, Atatürkçülük olmaz'

Müezzinoğlu: 'Yan gelip yatarak, Atatürkçülük olmaz'
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatarak Atatürkçü olunmayacağını söyledi.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,...


Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatarak Atatürkçü olunmayacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Kırklareli ve ilçeleri belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tanıtım toplantısında, Kırklareli ilçe ve beldelerinin AK Parti belediye başkan adayları tek tek kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda partililerle bir araya gelen Müezzinoğlu, ?Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatarak, Atatürkçülük olmaz o hedefe koşmak için emek, alın teri, vizyon gerekir, o da Ak Parti kadrolarında var. Yerel yönetimler, ülkemizin demokrasisi, milli iradenin hak ve hukuku, şehirlerimizin geleceği adına bir dönüşüm noktası olacak olan 30 Mart seçimlerinin arifesindeyiz. 50 günden az bir süre kaldı artık" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli?nde Ak Belediyeciliğin bayrağını Kırklareli Belediyesine dikeceklerini belirterek, ?Artık insanımız hizmet istiyor. İnsanımız kendisinin kucaklanmasını istiyor. Gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız şehrin sokaklarını çağdaş, modern, gelişmiş, huzurlu ve güvenli olmasını istiyor. AK Parti Belediyeciliği ile bu alanda esasında Trakya buluşmakta geç kaldı? ifadelerini kaydetti.
Konuşmasında muhalefete de yüklenen Bakan Müezzinoğlu, 10 yıl önce Türkiye?de 430 ambulansın bulunduğunu, Sağlık Bakanı olarak göreve başlamasının ardından ülkenin dört bir yanına bin 200 ambulans verildiğinin altını çizerek, ?Bu ülkenin 10 yıl önce toplam ambulans sayısı 430?du. Bu kardeşiniz Sağlık Bakanı olan 1 yıl 15 gün oldu. Bin 200 ambulans dağıttık ülkemize. Şimdi soruyorum Ey Kılıçdaroğlu sen SGK Genel Müdürüydün ambulans helikopterin ne olduğunu, rüyanda görsen inanır mıydın? Bu ülkenin uluslararası ambulans uçakları var? şeklinde konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, tanıtım programının sonunda sigarayı bırakan vatandaşlara hediyeler verdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.