Milletvekili Fatoş Gürkan?ın Kandil mesajı?

Milletvekili Fatoş Gürkan?ın Kandil mesajı?
?Bu gece kalpler ve gönüller doyuma ulaşacak?ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, Üç aylar olarak adlandırdığımız...



?Bu gece kalpler ve gönüller doyuma ulaşacak?

ADANA ? Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av.Fatoş Gürkan, Üç aylar olarak adlandırdığımız Recep, Şaban ve Ramazan aylarıkalplerin ve gönüllerin manevi doyuma ulaştığı mübarek aylar olduğunu söyledi.

Regaip Kandili sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Gürkan, Recep ayının ilk Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecenin Regaip Kandili olduğunu hatırlattı.

Gürkan, Kandillerin, Allah'ın rahmet, bereket ve mağfiretini daha çok arzulanan kendimizi sorgulamamıza ve iç dünyamızla hesaplaşmamıza vesile olan, gönül birliği, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularımızın pekiştiği özel günler ve geceler olduğu belirterek şunları kaydetti.

?REGAİP RAMAZANIN MÜJDECİSİ?

?Huzur iklimine doğru seyahat ettiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birine daha kavuşmanın sevincini yaşamaktayız.

Regaip Kandili, üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisidir. Bu gece ile artık, bolluk, bereket, iyilik ve sevginin kalbe dolduğu üç aylara ulaşmış ve de on bir ayın sultanı Ramazan'ın manevi havasını üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz.

Bu mübarek gün ve geceleri; değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp istikamete yöneldiğimiz ölçüde, bizim için kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir.

Bu düşüncelerle; Aziz milletimizin ve bütün İslam Âleminin Regaip Kandilini kutluyor, tüm dünyada savaşın, haksızlıkların ve kötülüklerin yerini barış, huzur ve güzelliklerin almasını, Yüce Allah?tan niyaz ediyorum.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.