MHP?li İnce seçime 40 kişilik ekibiyle hazırlanıyor

MHP?li İnce seçime 40 kişilik ekibiyle hazırlanıyor
 ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.Adayı Ercan İnce, yerel seçimlere çok sıkı çalışıyor. İnce, kurduğu...


 

ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.Adayı Ercan İnce, yerel seçimlere çok sıkı çalışıyor. İnce, kurduğu yaklaşık 40 kişilik ekibiyle Köy, Mahalle, ev ve işyeri ziyaretlerini bir program çerçevesi içerisinde hiç aksatmadan sürdürüyor.

İnce, son olarak gelecek yıl yapılacak mahalli seçime yönelik hazırlıklarla ilgili ekibiyle bir toplantıdüzenledi. Toplantıda yerel seçimler öncesi iletişim adreslerinin güncellenmesinden seçim öncesi yapılacak çalışmalara kadar bir çok konu ele alındı.

Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.AdayıErcan İnce, başarı sağlamak için arkadaşlarını müthiş bir performansla çalıştığını söyledi. Vatandaşların kendilerine her durumda ulaşabilecekleri telefon ve mail iletişim adreslerini yeniden güncellediklerini ifade eden İnce, köy, mahalle, sokak ve cadde demeden her nokta da vatandaşa ulaşarak sorunlarını bire bir dilediklerini söyledi.

Ülke ve insanlık adına memleket ve parti menfaatleri doğrultusunda çalışmalara durmaksızın devam edeceklerini belirtenİnce, ?MHP çatısı altında çalışmak i isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.