MHP'den Bülent Arınç'a ağır sözler

MHP'den Bülent Arınç'a ağır sözler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türk halkının AK Parti hükümetine yerel seçimlerde bir ders vereceğini savundu.Yalçın, yazılı açıklamasında,...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Türk halkının AK Parti hükümetine yerel seçimlerde bir ders vereceğini savundu.

Yalçın, yazılı açıklamasında, dünkü Bakanlar Kurulu'nun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın bir soruyu yanıtlarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili talihsiz açıklamalarda bulunduğunu belirtti.

Arınç'ın Bahçeli'yi kast ederek "Hayatında devleti yönetmemiş olanların bu sorumsuzca sözlerini biz halkın takdirine bırakıyoruz" dediğini vurgulayan Yalçın, "Bunu demesi, Sayın Arınç'ın düştüğü acınacak vaziyeti gözler önüne sermiştir. Geçmişte Başbakan Yardımcılığı yapmış MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef alırken sarf ettiği bu ifadeler, aynı zamanda Hükümet Sözcüsünün yorgun beyninin bedenine ihanetidir" görüşünü savundu.

Yalçın, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geçmişini bilmeyenlerden, yakın tarihi unutanlardan, verdiği sözleri hatırlamayıp sadece PKK'ya taahhütlerini akılda tutabilenlerden oluşan bir kabinenin Türkiye'yi getirdiği noktayı MHP olarak biz de milletimizin takdirine sunuyoruz. AKP Hükümeti 11 yılda Türkiye'yi bölünmenin, iç savaşın ve bölgesinde belki de izleri onlarca yıl silinmeyecek devasa bir kaosun kucağına itmiştir. AKP hükümetinin beceriksizlikleri yüzünden Türkiye'de ve bölgede cereyan eden normal ötesi gelişmeler, çarşı ve pazardaki hayat pahalılığını; halkı canından bezdiren akaryakıt zamlarını; emeklilerin, memurların, esnafın, köylü ve çiftçinin sorunlarını geri plana itmiştir. Bugüne kadar sadece efendilerinin emirlerini yerine getiren bir uydu hükümet, hem Türkiye gerçeklerini, hem de asıl görevlerini unutmuştur. Şükür ki seçim sathı mailine girilmiştir. Önümüzdeki yılın Mart ayında sandık milletimizin önüne konacak ve yerel seçimler yapılacaktır. Cefakar ve fedakar Türk milleti, kendi dertleriyle hemdert olmak yerine aklını Kandil, İmralı, Mağrip ülkeleri, Mısır ve Suriye ile bozmuş AKP hükümetine, layık olduğu dersin ilk faslını yerel seçimlerde verecektir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.