MHP Sarıçam A. Adayı İnce sahaya indi

MHP Sarıçam A. Adayı İnce sahaya indi
ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.Adayı Ercan İnce, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına...



ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.Adayı Ercan İnce, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına başladı.

İnce çalışmalarına Sarıçam ilçesine bağlı 5 köyü ziyaret ederek hız verdi. Ercan İnce, Sarıçam?a bağlı, Avcılar, Yeni Yayla, Yarımca, Aydın Yurd ve Mustafalar köyüne giderek buralarda kendini tanıttı.

El broşürleri dağıtarak partisi için destek isteyen İnce, ziyaret ettiği her köyde kahvehane toplantıları yaptı. Burada yaşayan köylülerin sorunlarını dinledi. Köylerde her önüne çıkan vatandaşın elini sıkan ve hatırını soran MHP Sarıçam ilçe Belediye Başkan A.Adayı Ercan İnce, ?Ben bu bölgenin evladıyım. Buraları çok iyi tanıyan, bilen biri olarak halkımızın ve köylerimizin eksiklerini çok iyi biliyorum. Ben, hizmet etmek için bu göreve talibiz. Önce partim sonra siz uygun görürseniz, ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi büyük bir değişime uğratmak için çaba sarf edeceğiz? diye konuştu.

Bazı köy muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette, İnce geç saatlerde kadar köylülerle sohbet etti onları daha yakından tanıma fırsatı buldu. Köy sakinleri de İnce?nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.