Merkel'den Başbakan Erdoğan'a müthiş teklif

Merkel'den Başbakan Erdoğan'a müthiş teklif
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Merkel'in,...


 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Merkel'in, 'Lufthansa ile THY'yi ortak işletmeye sokalım' dediğini aktardı.

Erdoğan, "Almanya'da Merkel, 'Lufthansa ile THY'yi ortak işletmeye sokalım' dedi. Tamam dedik. Zaten projelerimiz içinde var. THY ile Lufthansa ile böyle bir müşterek adım atabiliriz. İstanbul'a 3. havaalanı yapıyoruz. Kanal İstanbul Projesi ile birbirinin mütemmimi olarak gerçekleştireceğiz. İstanbul'un mevcut havaalanları ihtiyacımızı karşılayamıyor. THY bu konuda kardan zarar etti. İnşallah bunları da yeni havalimanı ile aşacağız." dedi.

TEMEL KOTİL: BAŞBAKANIN SÖZLERİ HEYECAN VERİCİ

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin'de Lufthansa ile Türk Hava Yolları'nın (THY) ortak yönetilmesini konuştuklarını açıkladı. AK Parti'nin Kızılcıhamam'da yapılan 19'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Başbakan Erdoğan, "Masadaki konulardan biri de Alman Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları'nın ortak işletilmesiydi. İki büyük şirket, müşterek adım atabilir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.