MEMUR SEN İl Başkanı Erdoğan İl Emniyet Müdürü Gürkan?ı ziyareti?

MEMUR SEN İl Başkanı Erdoğan İl Emniyet Müdürü Gürkan?ı ziyareti?
MEMUR SEN Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN ve beraberindeUlaştırma Memur Sen Adana Şube Başkanı Timur Ayhan KILIÇile birlikte  İl Emniyet Müdürü...


MEMUR SEN Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN ve beraberindeUlaştırma Memur Sen Adana Şube Başkanı Timur Ayhan KILIÇile birlikte  İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki GÜRKAN? a ziyarette bulundular.

Memur Sen? in yaptığı hizmetler hakkında bilgiler aktarıldı.Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet ERDOĞAN konuşmasında ?Memur Sen?in kamu çalışanlarının haklarını korumak ve ekonomik, sosyal, kültürel durumlarını geliştirmek, iş ortamlarını iyileştirmek gibi görevlerinin olduğunu, bunun yanında değerlerimiz anlamında Ülkemizin ve Milletimizin değerlerine, Millete ve Millet İradesine sahip çıkan anlayışla sendikacılık yaptıklarını söyledi.?

Başkan ERDOĞAN konuşmasının devamında ?Samimiyet, hoşgörü içerisinde kamu çalışanlarının şahsında tüm insanlığı kucaklıyoruz.  Diyerek çalışanların güvenliği ile ilgili konularda emniyet müdürlüğünden beklentilerini bildirip, değerlendirmelerini alarak istişarede bulundular.

Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki GÜRKAN? da ?sendikaların bu anlayışta olmalarından mutlu olduklarını, gelişen demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının varlığının ve çokluğunun önemli olduğunu, çok sesliliğin ülkemizin gelişmesini sağlayıp, yenilikler üreteceğini? söyledi. "Bu gibi pozitif anlayışların huzurun oluşmasında emniyetin işlerinde katkısı olacağını? belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.