“Medya ve Algı Yönetimi”

“Medya ve Algı Yönetimi”
Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından “Medya ve Algı Yönetimi” etkinliği

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi ve TÜGVA işbirliği ile düzenlenen “Medya ve Algı Yönetimi” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız Yüreğir Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelerek şunları kaydetti:

  “Bu proje benim bireysel sorumluluk projem olarak fikir ve vücut bulmuş bir proje. Fikri temelinde bu topraklar üzerinde nefes alan herkesin, bu vatana karşı sorumlulukları olduğuna olan inanç yatmakta. Bu sorumluluğu ise iş adamlarının daha fazla hissetmeleri gerektiğine inanan birisi olarak ülke için yapılacak en önemli katkının o ülkenin geleceğine yapacağınız katkı olması gerektiği ve bunun da doğal olarak gençliğe katkı yapmakla mümkün olabileceği düşüncesiyle yola çıktım.”

Yıldız, medya üzerinden yapılan algı yönetimi ve zihin kontrolleri hakkında gençleri bilgilendirirken konuşmasında;“Dünyayı kontrol etme iddia ve arzusunda olan Batı, Algı yönetimi ve medyayı sıklıkla kullanmaktadır. Bu amaçla da hem kendi kamuoyuna hem de hedef olarak belirlediği düşman sınıflandırmasına dair ülkelerin üzerinde korku yaratıcı, aşağılayıcı ve yıpratıcı her argümanı uygulamaktadır. Bugün Avrupa’da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milleti ile Müslümanlara Hollanda ve kendisine medeni diyen Avrupa’nın tarafından yapılan tam da budur.” dedi.

-Yıldız, Gençlere Kitabını İmzalayarak Hediye Etti-

Gençlerle geçen keyifli söyleşinin ardından Yıldız “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” kitabını imzalayarak hediye etti.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.