Medya Silahı Ve Türkiye

Medya Silahı Ve Türkiye
Yazılı ve görsel medya ilekitlelerin algılamalarında değişim dönüşüm oluşturulmaya devam ediliyor. Yandaş candaş yoldaş medya; kitlelerin bilinçlenmesinde...



Yazılı ve görsel medya ilekitlelerin algılamalarında değişim dönüşüm oluşturulmaya devam ediliyor. Yandaş candaş yoldaş medya; kitlelerin bilinçlenmesinde başroldedir.

 

Medya, kitlelerin zihninde oluşturduğu imajla; haini kahraman, kahramanı hain gösterebiliyor. İslam?ınesasına göre hareket etmeyeni İslamcı lider diye gösterebiliyor. Katliamıyapanların kimliklerini veya yerlerini değiştirebiliyor. Fotomontajla yıllaröncesinin fotosunu güncel bir olayda kullanabiliyor.

 

Dünya,yenideneli kanlı demokrasi havarilerinin kana susamışlığını yaşıyor. Örgütlüyorlar,silahlandırıp yönetime başkaldırtıyor sonrada halka zulmediyorsun diye ölümkusuyorlar.

 

Avrupalı emperyalistler tarihten bugüne kanla beslenen elleri beyinleri kanlı olanlardır.

 


Milyonlarcainsanı öldürenler ne yazık ki insan hakları, özgürlük, demokrasi sakızını çiğniyorlarve çiğnetiyorlar. Akıl hocalığını kendilerinde hak olarak görebiliyorlar.

 

Kitleler;çoğukez yaşanılan toplumsal, siyasal sürecin arka planını anlamakta zorlanır.Yaşanılanlar tarih olduktan sonraysa yapılacak bir şey kalmaz. Geçmişikitaplardan okuyup belleğine eksiksiz kazıyan insanoğlu yaşananlarınnedenlerini ve olası sonuçlarını algılamakta nedense aynı feraseti gösteremez.

 

EmperyalizmOrtadoğucoğrafyasında başlattığı değişim dönüşüm operasyonunun başarılı sonuç vermesiniarzulamaktadır.

 

Medyailizyonuyla toplumaşırıngaladığı psiko kültürel narkozun etkisinin operasyon tamamlanıncaya kadargeçmemesini istemektedir. Ortadoğu halklarının feraset testinden sınıfta kalıpkalmayacağı verilen narkozunetkisinden kurtulup kurtulamamasına bağlı görülüyor.

 

Ortadoğuülkelerinin tabi tutulduğu değişim-dönüşüm operasyonu sürüyor. Ulusdevlet niteliğinin çözülmesi, siyasi coğrafyanın küçülmesi, millet bilincinindağıtılıp etnik ve mezhepsel kompartımanlara bölünme, geleceğe yönelik ortakhedeflerden vazgeçilerek özgür ülkenin yurttaşlığından amaçsız sürüye dönüşümüntamamlanması.


Kaderinive geleceğini belirleme iradesini kaybetmiş, emperyal sistemin verdiğirolü itirazsız benimseme psikolojisinin yönetimden başlayarak tüm halkı etkisialtına alması için adeta toplu hipnoz seansı yapılmış gibidir.

 

Tarihbize; devletleringüç katsayısının sahip bulundukları ekonomileri olduğunu göstermektedir.Ekonomik olarak komşularından üstün olanın siyasal, askeri gücünün de yüksekolması doğaldır. Ekonomik üstünlüğü sağlayıp çekim merkezi olan, diğerlerininekonomik gelişmesini engelleyip kendisine rakip olmalarının da önünükesmektedir.

 

Millidirençle karşılaşmadan sonuçlandıracak psiko kültürel tasfiye programıuygulanıyor. Halkın derin bilinçaltında yaşattığı kolektif duyarlılığınıköreltip, milli kimliğe, kültüre dönüşüp harmanlanan din algısının yokedilmesini bu nedenle zorunlu görmektedirler.


Varolanrejimlerin tasfiyesiyle, ekonominin, siyasetin, devletin denge kurumlarının,kısacası sistemin baştan aşağı emperyalizmin arzuları doğrultusundayeniden düzenlenmesi operasyonunu, halkın stratejik olarakalgılayamadığı görülmektedir.

 

Türkiye;tarihboyunca mazlumun mağdurun zayıfın yanında yer almıştır. Ne yazık ki şimdi isekoltukları ikballeri için zalimin güçlün kanlı olanların yanında el pençeduruyorlar. Hıristiyan katliamına sinerek susuyorlar. Susanlar hala kendileriniMüslüman gösteriyorlar.

 

İslamcıtarikat, cemaat ve partileri dünyevi zevklerle sarhoş ederek kendilerini köleyapan, Hıristiyan batılı kanlı güçler, Müslüman dünyasını kan gözyaşışiddet sarmalına soktular.

 

ABD-İngiltere,kendine bağımlı işbirlikçi yönetimler oluşturmaktadır.

 

Kendilerinilider sanan gafiller ise liderlik ödüllerini Hıristiyanlardanalırken giydikleri papaz elbiseleriyle, din iman yalanlarıyla halkı kandırmayadevam ediyorlar.

 

Sömürgeci,soykırımcı eli kanlı demokrasi havarileri yalan üzerine kurulu demokrasi,insan hakları özgürlük refah söylemleri ile halkaları kendi çıkarlarına göreyeniden düzenlemeye köleleştirme yöntemlerinde değişime ve dönüşüme devamediyorlar.

 

Unutulmamalıdır ki; lider yapılırken de linçedilirken de medya başroldedir.

 

 

 

GününSözÜ:Sömürüye ve baskıya karşı olmayanların köleleşmesi kaçınılmazdır.

 

Nurullah AYDIN

6 Ağustos 2012-ANKARA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.