Medya Derneği'nden Mustafa Çelik'e cezaevinde ziyaret..

Medya Derneği'nden Mustafa Çelik'e cezaevinde ziyaret..
 Medya Derneği, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." bağlantılı soruşturma kapsamında Ankara'da tutuklanan...



 

Medya Derneği, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Almanya'daki "Deniz Feneri e.V." bağlantılı soruşturma kapsamında Ankara'da tutuklanan Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çelik'i cezaevinde ziyaret etti.

Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, "Mustafa Çelik, derneğimizin yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda da arkadaşım. Biz Medya Derneği olarak bu davanın sıkı takipçisi olacağız." dedi.

Gazeteci Mustafa Çelik, soruşturma kasamında tutuklanmıştı. Sincan Cezaevi'nde bulunan Çelik'i dün Medya Derneği yetkilileri ziyaret etti. Ziyarete Medya Derneği Başkanı Salih Memecan, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Radikal Gazetesi yazarı Akif Beki geldi.

Salih Memecan, ziyaret sırasında Çelik'in moralinin yerinde olduğunu, eski RTÜK üyesi Zahid Akman'ı da gördüklerini ifade etti. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, davanın siyasi bir yönünün olduğunu vurgulayarak "Benim inancım odur ki bu insanlar yardım için toplanan paraları asla ve kat'a kendi menfaatleri için kullanmamışlardır." dedi. Mustafa Çelik'in eski mesai arkadaşlarından Radikal Gazetesi yazarı Akif Beki de tutuklamanın kati surette ikna edici olmadığını söyledi. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu ise davanın oluşmasında bazı medya organlarının orantısız şekilde davaya odaklandıklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.